Таен доклад разкри грешките и лъжите на Китай за коронавируса

https://mreja.bg/novini/taen-doklad-razkri-greshkite-i-lazhite-na-kitay-za-koronavirusa/105429 Mreja.bg
Таен доклад разкри грешките и лъжите на Китай за коронавируса


Таен доклад разкрива най-големите лъжи на Китай за коронавируса. Разработката е на разузнавателен съюз "Петте очи".В  досие, което се състои от цели 15 страници, подробно са описани действията на китайското правителство след избухването епидемията, пише "Дейли Мейли".


"Пет очи" е съюз, в който влизат пет държави, работещи заедно от десетилетия - САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и Нова Зеландия.


Изводът на доклада е, че в първите дни на заразата Пекин е приложил тактика на пълно информационно затъмнение в глобален аспект. Чрез това свое действие азиатската държава е попречила на другите държави да започнат своевременна подготовка и да приложат мерки за ограничаване разпространението на заразата.


В доклада се съобщава, че още в края на декември вирусът се е предавал от човек на човек, но информацията за него е била отричана до 20 януари, с подкрепата на СЗО. Подобни обвинения отправи и Доналд Тръмп към организацията и заплаши с преустановяване на финансирането.


В Пекин е била скрита и информацията за безсимптомните преносители на коронавируса. "Петте очи" твърди, че на 3 януари Китайската здравна комисия е наредила унищожаването на проби от вируса и едновременно с това са били забранени всякакви публикации по темата.


Дори и седмици след затварянето на Хубей, китайските власти твърдяха, че не е необходимо да се прекратят международните полети. И всичко това се е случило с подкрепата на СЗО.


В доклада се казва още, че китайски доктори и учени, които са алармирали за опасността от вируса, просто са изчезвали.


 "Петте очи" твърди, че вирусът е произведен в лабораторията в Ухан и, че има доказателства за това, пише БЛИЦ.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.