Страшни интриги тресат bTV

https://mreja.bg/novini/strashni-intrigi-tresat-btv/109350 Mreja.bg
Страшни интриги тресат bTV


Напоследък често е заливана от завистта на колегите й


bTV се тресе от страшни интриги, в центъра на които се озова любимката на Антон Хекимян.


 


На зрителите им прави впечатление, че напоследък Мария Цънцарова е навсякъде. Някои от тях дори се шегуват, че не биха се изненадали, ако текне и от чешмата, вместо вода.


 


Стремглавият растеж в кариерата й обаче я превърна в един от най-мразените кадри в bTV. Напоследък завистта на колегите й я засипва отвсякъде.


Мълвата, която се носи зад гърба й е, че е успяла да се добере до това място чрез подмазване на Антон Хекимян. Те припомнят, че до неотдавна дори и самият той трудно я понасял.


 


По всичко личи, че към днешна дата нещата стоят по различен начин. За никого не остана незабелязано, че през последните няколко месеца, Цънцарова се превърна в най-лансирания кадър в медията. Тя изскача от всеки ъгъл.


 


Преди време тя отказа да стане водеща на „Тази сутрин“. Като основна причина изтъкна двете й малки деца и това, че ежедневното натоварване ще й дойде в повече. Вместо това обаче тя стана водещ на „Тази неделя“.


 


В качеството си на директор, Антон Хекимян изготви специална схема на предаването, за да може да изведе на екран Цънцарова и завърналата се от майчинство Петя Дикова. Те поеха неделното издание на предаването, а титулярките Диана Любенова и Жени Марчева – съботното.


 


По всичко личи, че се правят опити Цънцарова да бъде утвърдена като най-голямата звезда на bTV.


Източник: pik.bg


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.