Страшен скандал в Гърция заради коронавируса: Медиите скочиха на известна певица заради дъщеря й

https://mreja.bg/novini/strashen-skandal-v-garciya-zaradi-koronavirusa-mediite-skochiha-na-izvestna-pevica-zaradi-dashterya-y/105695 Mreja.bg
Страшен скандал в Гърция заради коронавируса: Медиите скочиха на известна певица заради дъщеря й


Гръцките медии гръмнаха с новината, че дъщерята на известна изпълнителка сее зараза в родината си


Известната гръцка изпълнителка Наташа Теодориду се забърка в страшен скандал. Според твърденията дъщеря й се е завърнала от Англия с коронавирус и най-нагло разнася заразата в родината си.


На 1 юни 26-годишната Кристиана Бета пътувала с полет Лондон-София. След това тя пътувала с кола до родината си. След като се прибрала в Солун организирала шумен купон, отбелязан с пищна заря.


Партито се е състояло в луксозната вила на семейството и на него са присъствали много хора. След завръщането си в Гърция младата жена не е проявила никакви симптоми на коронавирус, но малко след партито се разболява със симптоми на тежък грип. При постъпването й в болницата тя е тествана за коронавирус и пробата й е била положителна, информира Open TV. 


Гръцкото издание makthes.gr пише, че момичето е трябвало да остане в карантина. Тъй като тя не е била открита на посочения адрес е наложена глоба в размер на 5000 евро.


Жителите на кв. Панорама в Солун са притеснени след новината за положителната проба за коронавирус. 


Адвокатът на Наташа Теодориду отрича твърденията на гръцките медии. Според него, Кристина се е разболяла още в началото на месец май, докато е била в Англия. При нея заболяването преминало с леки симптоми. След изтичането на карантината тя решила да се прибере у дома с полет до София.



1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.