Страшен инцидент разтърси Пловдив навръх 1 юни

https://mreja.bg/novini/strashen-incident-raztarsi-plovdiv-navrah-1-yuni/105618 Mreja.bg
Страшен инцидент разтърси Пловдив навръх 1 юни


Пострадалият е транспортиран в болница


Страшен инцидент разтърси Града под тепетата навръх 1 юни.


 


Мъж на 61 години е бил пометен от автобус на градския транспорт в Пловдив. Новината бе съобщена от органите на реда.



В дежурната на ОДМВР-Пловдив в 10.35 часа днес, е получен сигнал за блъснат пешеходец в жк. "Тракия". Екипът на място установил, че на улица "Съединение" 47, в близост до поликлиниката в жк. "Тракия",


 


60-годишен водач на автобус от градски транспорт е ударил пресичащия на пешеходна пътека мъж.
При пътнотранспортното произшествие е пострадал 61-годишен пловдивчанин. Пострадалият мъж е транспортиран в болнично заведение за преглед. При прегледа е установено, че пострадалият е без опасност за живота.

Алкохолната проба на виновния водач е отрицателна, пише dariknews.bg.


 


Междувременно стана ясно, че екшънът в Минеаполис продължава с пълна сила. Този път гневът на обществото е насочен към турския тираджия, който се вряза с камион в тълпата протестиращи.


 


Припомняме, че в Минеаполис от няколко дни се провеждат масови протести заради убийството на афроамериканец.


Шофьорът, врязал се в тълпата протестиращи се оказа гражданин на Украйна, родом от района на Виница, и се казва Богдан Вечирко. Той е обвинен в нападение и е арестуван без право на гаранция, въпреки, че няма жертви.


 


Сега той е в затвора в окръг Хенепин. Американските медии, позовавайки се на очевидци, съобщават, че протестиращите започнали да хвърлят неща под колелата на возилото, за да спрат водача. Когато спрял, го изтласкали от камиона и започнали жестоко да го бият.


 


Говори се, че други протестиращи го спасили от смърт в резултат на линчуване. Според някои от тях, преди да влезе в моста, изпълнен с хора, водачът отчаяно подскачал. Вероятно се е опитвал да предупреди за някаква неизправност в спирачната система. В същото време според телевизионния канал „FOX 9“ пътят към моста бил затворен за движение.


 


Как Вечирко е шофирал към него, все още е загадка. Възможно е той да има съучастници, пише blitz.bg.

Източник: https:dariknews.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.