Стефан Данаилов: Мая Манолова е най-подходящ кандидат за кмет на София

https://mreja.bg/novini/stefan-danailov-maya-manolova-e-nay-podhodyasht-kandidat-za-kmet-na-sofiya/86425 Mreja.bg
Стефан Данаилов: Мая Манолова е най-подходящ кандидат за кмет на София


Стефан Данаилов подкрепи съпартийците си и заяви, че Мая Манолова е изключително подходяща за кмет на София, видя Дир.бг. Той обяви това в ефира на bTV. Социалистът се оплака, че не е успял да гледа събора на Бузлуджа, тъй като телевизия СКАТ, която е собственост на лидера на НФСБ Валери Симеонов, не включва партийната телевизия на БСП.


За лидера на Столетницата - Корнелия Нинова, Стефан Данаилов каза, че тя е изключително интелигентно момиче. Той дори беше сред червените, които направиха всичко възможно, за да убедят Нинова да не подава оставка от лидерския пост.


"Някой тогава успя да я заблуди", коментира актьорът.

Той коментира и още една от актуалните теми през последните дни - почивка у нас или в чужбина.


"Прекрасно е българското Черноморие. Не е важно дали то се променя, а какво е личното ти усещане", каза Стефан Данаилов.


На море той отишъл за пръв път в сегашния курорт "Св. Св. Константин и Елена". Още тогава осъзнал, че обича много повече морето, отколкото планината.


В Гърция е почивал 4-5 последователни лета, когато все още тя не е била толкова популярна дестинация сред българите


"Омръзна ми. Допуснах голяма грешка, продавайки едно място във Василико (днешно Царево), за да почивам в Гърция", споделя още Стефан Данаилов, цитиран от Дир.бг.



С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.