Стана ясно как Николаос Цитиридис е заел мястото на Слави Трифонов в Би Ти Ви

https://mreja.bg/novini/stana-yasno-kak-nikolaos-citiridis-e-zael-myastoto-na-slavi-trifonov-v-bi-ti-vi/104931 Mreja.bg
Стана ясно как Николаос Цитиридис е заел мястото на Слави Трифонов в Би Ти Ви


Той все още продължава да действа като магнит за медийното внимание


При все, че първоначалната еуфория около личността на Николаос Цитиридис вече отшумя, той все още действа като магнит за медийното внимание.


 


На моменти Николаос повдига завесата около личния си живот, а признанията му втрещиха социалните мрежи.


 


Оказа се, че младият журналист, който смени Слави Трифонов в bTV и води свое собствено шоу, е свалил цели 15 килограма преди да стартира звездната си кариера на тв водещ.


За да изглежда добре на малкия екран, Цитиридис се потил доста във фитнес залата. Освен това се подложил на балансирана диета. Към днешна дата несъмнено може да се похвали с доста добри резултати, при все, че като дете е бил доста пухкав.


 


В ученическите си години чаровникът е имал освен излишни килца, и щедро количество пъпки по лицето. От тях обаче днес няма и следа, както всеки може да се увери. Николаос бил и сред почитателите на метъла - свирел в училищни рок банди, които отдавна не съществуват, но още пази снимки от този си период, които показа на водещите Деси и Сашо в предаването "Преди обед".


 


Цитиридис разкри още, че е решил да стане журналист, след като гледал репортаж на bTV, изготвен от брата на Ани Цолова за проблемите в училищата.


Новият кадър на медията призна, че все още няма жена в живота си, защото е твърде зает с телевизията, но въпреки това се чувства чудесно. Няма и да си търси гадже сред колегите си, защото е против връзките на работното място, пише show.blitz.bg.

Източник: https:show.blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.