Среднощни изпълнения докараха глоба на имитатор на Елвис

https://mreja.bg/novini/srednoshtni-izpalneniya-dokaraha-globa-na-imitator-na-elvis/90618 Mreja.bg
Среднощни изпълнения докараха глоба на имитатор на Елвис


Среднощните изпълнения от кухнята на дома му са докарали солидна глоба на имитатор на Елвис, пише в. "Дейли стар", цитиран от БТА. 

Четиридесет и пет годишният Дийн Холанд от Брадфорд, Великобритания, стриймвал на живо изявите си за фенове от САЩ. С късните си "включвания" имитаторът успял да си навлече гнева на съседите.

Въпреки последвалото предупреждение, Холанд продължил среднощните си изяви за презокеанските си почитатели. В резултат на това британецът "осъмнал" със заповед за изземване на телевизор, джубокс, колони и диджейско оборудване. На имитатора на Елвис и партньорката му Кейти Муни освен това била наложена глоба от 9000 лири за неспазване на разпоредбите за шума.

Дийн Холанд, който пътува из Великобритания за концерти, сватби и партита, казва, че проблемът не е в това, че вдига шум и смущава покоя на съседите си. Според него те просто не харесват Елвис.

"Пътувам доста и никъде не съм се сблъсквал с подобни оплаквания. Мисля, че съседите ми просто не си падат по Елвис", споделя имитаторът на Краля на рока.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.