Слободия! Рена Стефанова от “Продължаваме промяната”: Кандидатирах се, защото имам свободно време и нямам ангажимент към децата си

https://mreja.bg/novini/slobodiya-rena-stefanova-ot-prodalzhavame-promyanata-kandidatirah-se-zashtoto-imam-svobodno-vreme-i-nyamam-angazhiment-kam-decata-si-6/117623 Mreja.bg
Слободия! Рена Стефанова от “Продължаваме промяната”: Кандидатирах се, защото имам свободно време и нямам ангажимент към децата си

Потресаващ пример какви хора ще вкара в местната власт “Продължаваме промяната” дава русенската им кандидатка за общински съветник Рена Стефанова. Презрялата госпожа твърди, че единственият й мотив да се кандидатира са не гражданите на Русе, нито проблемите на града, нито дори собствените й умения и компетенции, а фактът, че е щастлива пенсионерка без ангажименти.

 

Ето какво още казва тя в потресаващото си интервю пред местната преса. Текстът говори сам за себе си и ние го оставяме без всякакъв коментар.

 

 

Кандидатът на „Продължаваме промяната – Демократична България“ за кмет на Русе Рена Стефанова разкри каква е била личната й мотивация да участва в изборите. В интервю за вестник „Бряг“ Стефанова, която е адвокат, разкри, че има достатъчно свободно време и нямала ангажимент към децата си.

„Ами всъщност родих си децата достатъчно навреме. Имам двама сина, които вече са много големи… Филип на 15 септември навърши 32. Имам две прекрасни внучета от него – един Калоян на почти пет и една Ирена на 6 месеца. И малкият ми син Едуард вече е на 25. Той все още е сам, но пък е самостоятелен, работи, грижи се за себе си. Т.е. аз вече нямам ангажимент към децата си“, признава тя.

 

Кандидатът за кмет шокира и с признание, че всъщност децата й не живеят в Русе, въпреки че имат възможност да работят дистанционно. „Обсъждаха две възможности – Русе или Пловдив. И за съжаление избраха Пловдив – не заради работата си, тя е такава, че могат да я работят отвсякъде“, казва пред „Бряг“ Стефанова.

Източник: в. “Бряг”

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.