Слави Трифонов срина Цитиридис: Пунтира шоуто ми, напъва се да е забавен, ама не е!

https://mreja.bg/novini/slavi-trifonov-srina-citiridis-puntira-shouto-mi-napava-se-da-e-zabaven-ama-ne-e/105312 Mreja.bg
Слави Трифонов срина Цитиридис: Пунтира шоуто ми, напъва се да е забавен, ама не е!


След повече от два месеца в ефир, Слави Трифонов най-сетне сподели какво мисли за новото шоу на бТВ, което го измести от дългогодишния му пост в медията. Шоумен номер 1 безцеремонно разгроми гръцкият си заместник Николаос Цитиридис, определяйки го като човек без чувство за хумор и без нужните топки да оглави продукция, която да имитира "Шоуто на Слави".

Откровението на Трифонов по темата бе предизвикано от въпрос на фен, който зададе въпроса си по време на лайва на Слави и Маги Халваджиян през уикенда във Фейсбук страницата на "Господари на ефира". Най-напред Слави се опита да се измъкне от въпроса с думите: "Не съм го гледал, не мога да събера смелост за това! ", но след това потвърди, че му е бил зрител и безкомпромисно отсъди:  "За някои неща човек трябва да има топки, силен мъжки характер, с който да може да надмогне себе си и да си причини неща, от които след това може да сънува кошмари", допълни той.

Дотук с излиянията му не се приключи... Ето и продължението: "Мисля, че е голяма глупост да понтираш шоуто ми. И като знаци, и същото студио... Смятам, че човека няма никакво чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад за такова нещо. То е като разликата в поезията и литературата. Когато човек е млад може да пише поезия, но за да пише проза, трябва да има опит. Затова големите американски водещи, стартират над 40-годишни. Аз започнах на 33, беше различна обстановката. Имам много добър екип, но в новото шоу на бТВ мисля, че няма такъв и резултатите го показват. Смятам, че в момента то върви на инат, иначе отдавна да е спряно, защото в него няма нещо, което да е интересно, няма рейтинг, да не говорим за влияние. То просто съществува, защото някой от ръководството на медията е похарчил много пари и не иска да покаже, че се е издънил. Затова трябва да се правят на инати и някакво момче там да е водещ. Това е реалността, а иначе какво е моето лично мнение... Трябва да се дава път на младите, но понякога трябва и да се спират. Младостта понякога е голяма глупост и затова ако дадеш място на млад глупав човек, значи че ти си стар глупав човек."

И докато Дългия кълцаше с голямата секира в лайва, валяха и остри критики към това как Трифонов може да се появи по анцунг и маратонки пред зрителите си. "Това е неуважение и в тон с арогантността му. Очевидно, че е приел поканата на Халваджиян от скука", коментираха възмутени, пише hotnews.bg.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.