Слави Трифонов разкри причината, поради която не дава интервюта преди изборите

https://mreja.bg/novini/slavi-trifonov-razkri-prichinata-poradi-koyato-ne-dava-intervyuta-predi-izborite/107243 Mreja.bg
Слави Трифонов разкри причината, поради която не дава интервюта преди изборите


Той посочва, че всичко това може да се промени след 4 април


Шоуменът с политически амбиции Слави Трифонов разкри причината, поради която категорично отказва интервюта преди изборите.


 


От думите му става ясно, че той категорично отказва да харчи народни пари.


 


Ето какво написа по този повод Слави Трифонов в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук:


"Министър-председателят Бойко Борисов обикаля с джипа, а министрите му обикалят студията на националните телевизии и най-нагло си реализират предизборната кампания с държавни, тоест с народни пари.



А пък телевизиите най-безсрамно и угоднически ги излъчват, канят ги и им задават само удобни въпроси. А СЕМ следи всичко това да се случва спокойно и безпрепятствено, за да може да го изберат пак. 

Това е една от основните причини, поради която аз и моите колеги не участваме в тази игра и не даваме интервюта. Но кой знае –  всичко това може пък да се промени след 4 април."

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.