Скандал с изборите в БСП: Който е бил за Кирил Добрев, са го заплашвали и уволнявали!

https://mreja.bg/novini/skandal-s-izborite-v-bsp-koyto-e-bil-za-kiril-dobrev-sa-go-zaplashvali-i-uvolnyavali/106418 Mreja.bg
Скандал с изборите в БСП: Който е бил за Кирил Добрев, са го заплашвали и уволнявали!


Кирил Добрев с брутални разкрития за вътрешните избори в БСП!

Оказва се, че Кирил Добрев е загубил по скандален начин. Именно това стана ясно от негова публикация във Фейсбук.

„Уважаеми другарки и другари,
С края на 50-ия конгрес приключи и вътрешната кампания в БСП. Зная, че с явяването си на прекия вот поставих на изпитание много мои другари и приятели от цялата страна, които застанаха с лицата си зад мен. Само защото решиха да ме подкрепят, те станаха обект на натиск, заплахи, уволнения, сочене с пръст, изваждане от ръководства и всички управленски органи, та дори и на конгреса, който трябваше да бъде „обединителен“ и да се говори за „единство“. Въпреки това, продължаваме да сме заедно и екип.

Ще си позволя да цитирам думи, изречени преди 20 години от човек, когото обичам: “Не вярвам на измислени приятели, икономически магьосници и предварителни победители. Не вярвам, че някой може да замени демокрацията с метла, справедливостта със заповед, а свободата с насилие, и да успее. Демокрацията свършва там, където няма протегната ръка и свободен избор. Вярвам, че страданието ражда гордост, изпитанието – воля, а нападките на свои и чужди – вяра.”


Аз не предавам кауза, идея и приятели!
Продължаваме заедно!“ - разкри в мрежата депутатът.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.