Скандал! Чалгария посреща посетителите на сайта на елитно българско училище!

https://mreja.bg/novini/skandal-chalgariya-posreshta-posetitelite-na-sayta-na-elitno-balgarsko-uchilishte/104949 Mreja.bg
Скандал! Чалгария посреща посетителите на сайта на елитно българско училище!


Сигналът е подаден от възмутена майка на техен ученик


Чалга песен посреща посетителите на сайта на елитно българско училище.


 


Става въпрос за варненското СОУ „Св. Климент Охридски“, пише Varna24.bg.


 


Сигнал за недоразумението, чието авторство е неизвестно към момента, изпрати до медията ни възмутена майка на ученик. Направената проверка сочи, че действително на сайта на училище "Климент Охридски" http://klimentvarna.zohosites.com/ при зареждане на "начална страница" звучи "Шушана". 

Ето какво споделя в сигнала си Анелия Иванова:

"Казвам се Анелия Иванова и съм майка на ученик в СОУ "Климент Охридски" гр. Варна. Цяла сутрин се опитвам да се свържа с директора на училището, за да го информирам, че сайта на училището е "паднал" и в момента е "пиратски" сайт, на който първото нещо, което всеки посетител чува е чалга песен.

Опитах се да подам сигнал и към РУО Варна, но и там никой не ми отговаря.
Според Вас, нормално ли е днес стотици ученици и техните родители да отварят този сайт, който очевидно не е официален, и да чуват тази музика?

След като дам гласност на тази скандална новина се надявам най-накрая някой от училището да вземе мерки и възстановят официалния сайт".


Припомняме, че преди време "Шушана" предизвика отново вълна от възмущение сред родителите, след като "гръмна" в междучасието в друго варненско училище.

Източник: Сигналът е подаден от възмутена майка на техен ученик


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.