Синът на СДС легенда умря в мизерия

https://mreja.bg/novini/sinat-na-sds-legenda-umrya-v-mizeriya/105683 Mreja.bg
Синът на СДС легенда умря в мизерия


На 4 юни кметът на пловдивското село Искра Петко Налбантов открил в дома му мъртъв 52-годишният Атанас Спасов. Веднага подал сигнал в полицията. Пристигналите на място ченгета установили, че при първоначалния оглед няма следи от насилие и вероятно причината за смъртта е инфаркт.

Атанас Спасов е син на един от известните създатели на СДС Георги Спасов, който почина през 2008 година. Припомняме, че Спасов старши, бе дясната ръка на президента Желю Желев. Атанас Спасов живеел сам. Преди доста години майка му и брат му се преселили в София, а той останал в селската си къща.

Не работел, въпреки че бил едър и изглеждал в добро състояние, имал редица здравословни проблеми. Нямал доходи, а в двора си гледал теле. Разследващи съобщиха за БЛИЦ, че категорично не става въпрос за самоубийство. Очаква се аутопсията да потвърди подозренията за внезапно връхлетял го инфаркт.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.