Синът на Ценко Чоков яде супа за 30 лв в Банско (Ето на кого е скандалният касов бон от курорта)

https://mreja.bg/novini/sinat-na-cenko-chokov-yade-supa-za-30-lv-v-bansko-eto-na-kogo-e-skandalniyat-kasov-bon-ot-kurorta/109160 Mreja.bg
Синът на Ценко Чоков яде супа за 30 лв в Банско (Ето на кого е скандалният касов бон от курорта)


Синът на скандално известния бивш кмет на врачанското село Галиче Ценко Чоков, Спас раздели мрежата с коментари, публикувайки касов бон от обяда му в известно заведение в Банско, което се намира в близост до х. Бъндерица, съобщава Struma.com.
Телешка супа за 30 лева, приседна на Чоков младши, който с насмешка публикува клип как се наслаждава на супата лъжичка по лъжичка. "Една лъжичка-2 лева", коментира във видео Спас, показвайки съдържанието на супата-2 парчета от зелена чушка, 3 мръвки и няколко картофа, който плуват в червена от запръжка течност.


Касовият бон със сметка от ресторанта обиколи мрежата, предизвиквайки разнопосочни коментари. Според някои, заведението е лукс и затова цените са такива, други дават примери с Велинград, където има обявена в хотел нощувка за 7999 лева.

Според банскалии въпросният ресторант е супер луксозен, в него работят италиански готвачи, цените са обявени на табло пред заведението, така че всеки е длъжен да гледа, ако не му изнася да яде на друго място.


Странно е обаче как е изчислена цената за тази супа и какво толкова съдържа, че да струва 3 десетачки "Ядеш и ревеш ", "Какво пък и толкова специалното на тази супа ", " тази супичка от "младо телешко" да не е от бута на "Гери Никол", са част от коментарите под видеата на Спас Чоков, който обаче показва завидно добро настроение, сравнявайки цените тук, с цените в заведения в швейцарските Алпи, където пиеш кафе за 1. 30 евро и ядеш до насита на много по-ниски цени.


Но това е Банско, един от най-добрите курорти в Европа, затова "ядеш, ревеш и си плащаш, щом искаш да си баровец, ако ли не "хлябът във торбичка, чантата през рамо и нагоре в планината", коментират шеговито банскалии. 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.