Симеонов проговори за раздяла с ВМРО

https://mreja.bg/novini/simeonov-progovori-za-razdyala-s-vmro/107374 Mreja.bg
Симеонов проговори за раздяла с ВМРО


Симеонов проговори за раздялата с ВМРО


Лидерът на НСФБ и кандидат за депутат Валери Симеонов  хвърли голяма бомба. Пред БЛИЦ той коментира причината, свързана с причината за развода с ВМРО.


Симеонов прогнозира, че влизането им този парламент ще е с 6 – 7% даже и повече. Той добави, че това е констатирано от всички социологически агенции.


Пред БЛИЦ той разкри истината за коалиционното партниране с ВМРО.


"Много често ние воювахме срещу решения, които са прокарани от ВМРО. Коалицията, която предполага съвместни действия, по-скоро представляваше сблъсъци. Така например – промяната на Закона на акцизните стоки, повишени акцизите, внесено от ВМРО; промените, свързани с малките бензиностанции и дребните търговци на горива", заяви Симеонов.


Той добави, че не са получили подкрепа за Закона ограничения срещу шума и срещу пораженията на хазарта.


"За съжаление Нашата коалиция съществуваше формално, а не като съюз между две партии, които подкрепят своите решения и предложения", заяви още Симеонов, цитиран от БЛИЦ.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.