Силвия Илкова, Български спортен тотализатор: 35 бонус печалби по 1 000 лева очакват късметлиите в новата промоционална кампания на „ТОТО КЛУБ“

https://mreja.bg/novini/silviya-ilkova-balgarski-sporten-totalizator-35-bonus-pechalbi-po-1-000-leva-ochakvat-kasmetliite-v-novata-promocionalna-kampaniya-na-toto-klub/88139 Mreja.bg
Силвия Илкова, Български спортен тотализатор: 35 бонус печалби по 1 000 лева очакват късметлиите в новата промоционална кампания на „ТОТО КЛУБ“


Съвсем наскоро от СПОРТ ТОТО обявиха печелившите от първата промоционална кампания от програмата за лоялност „ТОТО КЛУБ“. Разговаряме със Силвия Илкова, главен експерт в дирекция „Маркетинг“ на Български спортен тотализатор, която да ни разкаже какво предстои за верните почитатели на игрите.

- Здравейте! Наскоро приключи първата промоционална кампания от програмата за лоялност на тотализатора „ТОТО КЛУБ“. Какво предстои сега за редовните играчи?

- Здравейте! Да, на 4 август приключи първата промоционална кампания „Предизвикай себе си – заедно за българския спорт“ от програмата за лоялност „ТОТО КЛУБ“. Десетима печеливши грабнаха ваучери за спортни стоки, всеки на стойност от 1 000 лева. От 5 август стартира втората кампания „Месец на играта Тото 2 – 5 от 35“, която е част от програмата за лоялни клиенти на БСТ. Тя ще продължи до 5 септември. Кампанията е посветена на играта с най-нисък залог в „Тото 2“ - „5 от 35“ и придружаващата я „ТОТО ДЖОКЕР“. Интерсното е, че „5 от 35“ е с най-нисък единичен залог в числовите игри на ТОТО 2, но прави хиляди участници по-богати всеки тираж, а печалбите при тройките и четворките са едни от най-големите в сравнение с другите игри на „Тото 2“.

- Звучи страхотно! Но как тото почитателите да се включат в кампанията?

- Механизмът за участие е много лесен. Двете условия са да притежавате карта за лоялност „ТОТО КЛУБ“ и да участвате в „5 от 35“. Всеки залог в игрите „5 от 35“ и „ТОТО ДЖОКЕР“ на стойност по-голяма или равна на 3 лева прибавя 1 бонус точка във вашата карта. Когато съберете 5 точки, вие вече имате 1 шанс за участие в жребия за определяне на късметлиите, които ще грабнат страхотните допълнителни печалби. Колкото повече играете, толкова по-голям шанс за печалба имате!

- А какви ще бъдат печалбите във втората кампания за лоялни клиенти?

- Печалбите във втората промоционална кампаия не са за изпускане – 35-има късметлии ще грабнат по 1 000 лева и то без допълнителен залог!

- Какъв ще бъде механизмът за определяне на печелившите?

- Печелившите ще бъдат определени чрез жребий. 5 септември е последният срок, в който участниците могат да трупат точки за втората промоционална кампания. А на 8 септември ще бъдат определени 35-имата щастливци на живо в предаването на СПОРТ ТОТО по БНТ. Печелившите номера на картите ще бъдат публикувани и на интернет страницата на БСТ – www.toto.bg.

- За да спечелим, трябва да участваме в „5 от 35“ и „ТОТО ДЖОКЕР“. Но как да можем да си вземем карта за лоялност „ТОТО КЛУБ“?

- Картата ТОТО КЛУБ е напълно безплатна и може да се получи във всеки един от тото пунктовете в България. Само няколко минути отнема на служител на тотализатора да попълни данните на новия ѝ притежател и той може да започне да трупа точки веднага.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.