ШОК! Внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева – стана жертва на нагла кражба!

Внучката на великия Тодор Колев –  Теодора Кулева бе ограбена безцеремонно от домашна помощница в собственото си жилище!

https://mreja.bg/novini/shok-vnuchkata-na-todor-kolev-teodora-kuleva-stana-zhertva-na-nagla-krazhba-5/135676 Mreja.bg
ШОК! Внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева – стана жертва на нагла кражба!

Внучката на великия Тодор Колев –  Теодора Кулева бе ограбена безцеремонно от домашна помощница в собственото си жилище!

Откраднатите бижута са на стойност над 5000 лв. и представляват огромен сантимент за притежателката им! От „(.........името на медията)“  научихме, че става въпрос за златни накити, направени по поръчка, които са наследство от бабата и дядото на Кулева.

За неприятната ситуация, в която е попаднала наскоро, алармира самата тя с пост в личния си профил във Фейсбук!

„КРАДЕЦ!! Моля, приятели, споделяйте, защото нямам друг шанс, полицията е много бавна! Тази жена влезна да работи като чистачка при мен и ме ограби! Открадна златна масивна гривна 24 к. Заедно с два синджира - един с кръст и един с Богородица. Златото беше на висока стойност! След като се свързах с дъщеря ѝ и с нея, тя призна за кражбата и каза, че ги е взела, без да иска, но вече ги е изхвърлила на боклука! След тези лъжи успях да намеря други нейни жертви, от които е крала големи суми пари! Моля, споделяйте и никога не я взимайте на работа!“ – написа Кулева и нагледно прикачи снимка с профила на въпросната жена, който малко след грозната ситуация бе изтрит. Ние все пак успяхме да се доберем до информацията, че извършителката на наглата кражба е жена на средна възраст, живееща в гр. Костенец, на име Йорданка Герина.

 

Според жертвата на обира Герина работи и за други семейства с възможности и това не е първият случай на кражба от нея. Наследницата на Тодор Колев апелира всички да бъдат особено внимателни с нея, когато я допускат в домовете си! Последваха десетки коментари под публикацията й във Фейсбук, в които нейни близки изказват своите възмущения по случая, и я подтикват към съд! Появиха се и спекулации, че дъщерята на въпросната „дама“ е в любовни отношения с народния представител от листата на БСП – Иван Ченчев – а някои от коментиращите дори написаха: „Каквато майката, такава и дъщерята – един дол дренки…“.

През вчерашния ден Кулева и други потърпевши на чистачката са подали жалба до полицията, а Теодора дори е предоставила и запис…

Източник: crimesbg.com

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.