Шок по родното Черноморие

https://mreja.bg/novini/shok-po-rodnoto-chernomorie/106026 Mreja.bg
Шок по родното Черноморие


Обслужването в условия на пандемия е под всякаква критика


Нещо страшно се случва по родното Черноморие.


 


Запознати издават, че трите „Д“-та – дисциплина, дистанция, дезинфекция по родното море останаха само добро пожелание.


 


Не само, че масите по заведенията в Поморие не се дезинфекцират, а дори и не се забърсват от трохите от предишните клиенти. За това алармират възмутени пловдивски летовници в писмо до "Марица".


 


„Разстояние между масите няма никакво, камо ли метър и половина. Гърбовете на пейките на две съседни маси са залепени и ако човек от едната маса иска да се почеше зад врата, със същия успех може да докосне поне трима от клиентите на задната маса“, разказва пловдивчанинът Захари Попов.  


 


Той и семейството му са възмутени от обслужването в условия на пандемия. Болшинството от персонала няма маски. Ако пък случайно някои от тях имат, то те висят на вратовете им като папийонки.


 


„Оливерниците очевидно не са почиствани от миналия сезон, а те се докосват от всички клиенти по сто пъти на ден“, разказват пловдивчаните.


Техният печален опит е не само от едно заведение в курорта, а от цялата ул. „Крайбрежна” в Поморие.


„Занапред ще мислим нови схеми как да се храним до края на почивката, вероятно ще взимаме храна за вкъщи“, умува Захари.


 


Семейството направило няколко неуспешни опита да се свърже с отговорните институции в Поморие и Бургас, които трябва да следят за спазването на хигиена и безопасност на обществени места. Не е целта да се налагат глоби и санкции, а да се спазват предписанията, за да не помпаме после статистиката на здравното министерство за заразените с COVID-19, категорични са пловдивчани.

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.