Семейство преживя истински кошмар по време на почивката си в Ахтопол

https://mreja.bg/novini/semeystvo-prezhivya-istinski-koshmar-po-vreme-na-pochivkata-si-v-ahtopol/106144 Mreja.bg
Семейство преживя истински кошмар по време на почивката си в Ахтопол


Семейство преживя истински кошмар по време на почивката си в Ахтопол


Семейство от София преживя истински кошмар по време на почивката си в Ахтопол. Заради случилото се Петя и Николай Аврамови дори напуснали курорта по-рано от предвиденото, въпреки че предварително платили почивката си. 


Разочарованите летовници потърсиха Флагман.бг, за да разкажат как дългочаканата им лятна ваканция се е превърнала в истински ад.


Те отседнали в квартира на ул. "Странджа", намираща се в центъра на Ахтопол. Семейството не отсяда за пръв път на това място. Но това лято ситуацията се оказала коренно различна.


Почивката на сем. Аврамови е била помрачена от шумов терор заради ремонт в центъра на морския град.


Работниците, които подменят паветата, започвали работа между 06:30 ч. и 07:00 ч. всяка сутрин.


"Събуждахме се с кошмарни звуци, рязане на павета, гранит, подвиквания, маневри под самия ни прозорец на големи камиони и разтоварването им", разказва Петя Аврамова.


Тя споделя, че работниците обикновено преустановявали дейност около 11 ч., но отново започвали да работят между 14:00 и 15:00 ч.


"Не видяхме един нормален ден и се изнесохме, макар и да бяхме предплатили за седмица", допълва още тя.


Проверка на Флагман установи, че и други туристи са имали същия проблем. 


На метри от строителната площадка се намира и кметството в Ахтопол. Кметът Станислав Димитров споделя, че проектът за реконструкция започнал преди няколко месеца, но е имало забавяния заради съгласувания с Министерството на културата. 0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.