Сбогуваме се с Лорина Камбурова на 6 юни

https://mreja.bg/novini/sboguvame-se-s-lorina-kamburova-na-6-yuni/107783 Mreja.bg
Сбогуваме се с Лорина Камбурова на 6 юни


Сбогуваме се с Лорина Камбурова на 6 юни


На 6 юни Лорина Камбурова ще бъде изпратена до вечния си дом. Близките и приятелите на младата актриса ще се простят с нея в църквата "Свети Никола" във Варна.


Опелото ще започне в 12.30 часа тази неделя. Това съобщи в профила си във Фейсбук братовчедът на младата актриса Александър Алексиев.


30-годишната Лорина не дочака трансплантация във Виена. Тя си отиде на 27 май в Москва заради белодробно заболяване, след като два пъти прекара тежък ковид. 


Половинката на Лорина - Георги Елисеев, е съкрушен след трагедията и едва намери сили да се сбогува с любовта на живота си.


„Почивай в мир, слънчице!“ С тези думи в социалните мрежи любимият на отишлата си без време Лорина Камбурова, се прости с нея.


„Продължавай да блестиш така, както само ти можеш“, пише съкрушеният мъж под тяхна обща снимка.


Той и актрисата се събират през 2016 г.


Пред приятели тя споделя, че той е голямата й любов. Георги е от Варна, но дълги години живее в Ню Йорк, където работи като финансист. Истинската му страст обаче е диджейството. Често пътува до България.


Още през 2018 г. Лорина споделя в интервюта, че е много щастлива и това е най-важно за тях двамата, а плановете за сватба и деца остават като вариант за развитие на любовта им.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.