Същински екшън! Млада жена изтръгна майка си от поликлиника в Пловдив секунди преди да я ваксинират

https://mreja.bg/novini/sashtinski-ekshan-mlada-zhena-iztragna-mayka-si-ot-poliklinika-v-plovdiv-sekundi-predi-da-ya-vaksinirat/108608 Mreja.bg
Същински екшън! Млада жена изтръгна майка си от поликлиника в Пловдив секунди преди да я ваксинират


Mладо момиче е успяло да разубеди майка си от желанието й да се имунизира срещу COVID-19 непосредствено преди да й поставят инжекцията, научи "Марица". Интересната случка се е разиграла пред един от ваксинационните кабинети на ДКЦ II днес.


Жената вече била попълнила необходимите документи за информирано съгласие, когато дъщеря й започнала да я умолява да не се ваксинира. Момичето се притеснявало за живота на майка си заради страничните ефекти от ваксините. Присъствали на случката хора уточниха, че един от аргументите на девойката, която била в средата на 20-те си години, бил, че 5 нейни познати са пострадали сериозно от препаратите срещу коронавирус. 


Лекарите напразно убеждавали момичето, че майка му ще бъде по-защитена след ваксината. То така и не склонило да даде благословията си за иглата. Накрая майката се отказала от решението си и попълнените документи били скъсани. Двете с дъщеря й си тръгнали от имунизационния кабинет.  


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.