Сашо Диков разкри подробности за SMS-a от Васил Божков

https://mreja.bg/novini/sasho-dikov-razkri-podrobnosti-za-sms-a-ot-vasil-bozhkov/105497 Mreja.bg
Сашо Диков разкри подробности за SMS-a от Васил Божков


Той посочи, че е изпълнявал ролята на куриер


Журналистът Сашо Диков разкри подробности за SMS-a, получен от Васил Божков.


 


Припомняме, че именно журналистът бе избран от Васил Божков да влезе в ролята на куриер и да предостави акциите на ПФК „Левски“ на Бойко Борисов.


 


Сашо Диков гостува във "Вечерното шоу на Слави Трифонов", където разказа за случилото се в последните часове. 


"Тъкмо бях свършил разходката с дъщеря ми Петя и внучето Александър, когато Божков ми се обади от Дубай. Звънна ми от български номер.


Попита ме "Имаш ли нещо против утре да предадеш акциите на новия собственик на Левски - Бойко Методиев Борисов?".


 


Съгласих се, защото това е полезна стъпка за спасението на „Левски“. Това е моята гледна точка. Другата е измекяр, подлога, наслушах се на какво ли не", коментира Диков пред Слави Трифонов в телевизията му 7/8.


"Магарето е ясно за какво го търсят - да се свърши някаква работа", продължи журналистът.


 


"Божков ми каза, че негови хора ще се свържат с мен, за да ми дадат акциите и аз да ги занеса в Министерски съвет. Малко преди 8:30 часа тази сутрин ми донесоха акциите пред "Александър Невски". Отворих плика и видях документите, които удостоверяват всички прехвърляния на акциите на „Левски“ през последните години.


 


Не бях казвал нищо на никой журналист. Отидох, обадих се на шефа на правителствената пресслужба Севдалина Арнаудова, която не ми вдигна телефона. Бях в ролята само на куриер и затова не позвъних лично на Борисов. 40-50 минути по-късно Севда слезе заедно с министъра на спорта Красен Кралев и ми казаха, че премиерът няма да приеме акциите. Аз през това време давах брифинг като генерал Мутафчийски", разказа Диков. 


 


След това Трифонов го подкани да покаже SMS-а от Божков. Текстът в него беше: "Сашо, щом ББ не иска, да ги оставим в Левски и той да се оправя после. Нали е най-големият фен".


 


"Сега топката е в полето на Борисов", подчерта Диков, който е оптимист за бъдещето на „Левски“ – "Клубът ще бъде спасен".


Слави Трифонов добави: "Такива циркове са унизителни. Жалко за всички, които обичат „Левски“, пише blitz.bg

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.