САМО В ПИК! Топ астроложката Алена разкрива: Какво я чака всяка зодия в годината на Металния плъх?

https://mreja.bg/novini/samo-v-pik-top-astrolozhkata-alena-razkriva-kakvo-ya-chaka-vsyaka-zodiya-v-godinata-na-metalniya-plah/104898 Mreja.bg
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена разкрива: Какво я чака всяка зодия в годината на Металния плъх?


Годината на Металния плъх започна на 24 януари 2020 г. в 23.42 ч. българско време и продължава до 11 февруари 2021 година. Плъхът управлява часовете от 23.00 ч. до 01.00 ч. Сезон: зима, месец декември. Елемент: Вода. Съответства на зодиакален знак Стрелец.

Ето какво ни очаква през тази година и как ще се чувства всяка зодия според топ астроложката Светлана Тилкова-Алена в годината на Металния плъх.

Годината на Металния плъх ни налага своите изисквания, които имат допирни точки с тези, наложени ни от Земния глиган – непоносимост към меркантилността, наказания за непочтените действия и помисли, подкрепа за честните, дейни и идейни хора.

Съгласно класическия зодиак Плъхът съответства на Стрелеца и ни подтиква в годината на своята власт към крайности в поведението, които са изразени и при представителите на останалите зодиакални знаци. Както сме очарователни, привлекателни, спокойни, уравновесени и весели, така в неочакван миг словесната агресия, прераства в нападателно поведение. Усещането за тревожност, без да осъзнаваме за какво, е причина за раздразнителност и избухливост. Защитаваме се, като нападаме, така пада цялата ни естествена защита и сме лесно уязвими. Не бива да допускаме прекалена мнителност да трови дните ни и да се затваряме в себе си. От нас зависи да надмогнем страховете си към какво ли не, засилени в годината на Плъха.

За мнозина първата половина на годината е проверка за тяхната коректност и издръжливост. През април и май промените са заложени – нова работа, преместване в друг град или държава. Лятото е спокойно, защото всичко, което сме започнали от началото на годината, дава своите плодове. Именно през топлите месеци ще осъзнаем дали сме направили верните крачки в началото на годината на Плъха. А краят на лятото ни налага да планираме не само месеците до края на годината, но и за първата половина на 2021 година.

В годината на Плъха всички, които са предприемчиви и практични, изискват от своите подчинени да са дейни и целеустремени, да дават всичко от себе си при изпълнение на поставените задачи. Плъхът умее да дарява щедро, но само тези, които са го заслужили.

За да успяваме, сме длъжни да работим и за себе си, но и за другите хора. Да надмогнем притесненията си, ако ни поставят необичайни или нови за нас задачи. В наша полза е да се съобразяваме с мнението на колегите си и в семейството, вместо да се хвърляме със затворени очи към новото и непознатото въпреки ясното осъзнаване, че можем да се провалим. Но дори и ако се сблъскаме с тези проблеми, сме длъжни да следваме мечтите си.

Във финансово отношение можем да постигнем стабилност заради пестеливостта на Плъха, който никога не се жали от недоимък, защото е готов да пожертва и личните си интереси, и хобито си дори, но да спастри за черни дни. Е, чак в такива крайности не ви съветвам да залитаме, но допълнителна работа не бива да отказваме. Можем да влагаме спечелените пари и да живеем от лихвите или приходите от успешни инвестиции, но всичко, което предприемаме, да е с мярка и без надскачане на собствените възможности. Нека не забравяме, че Металният плъх не обича да рискува и затова не подкрепя авантюристите и любителите на хазарта.

Въпреки че обича материалната страна на живота, Плъхът не е безразличен към чувствата. Ако е сам, страда горко, чака любовта и с радост създава семейство. Но понеже е работохолик, често не успява да съвмести работата с любовта. Намерим ли средата си, особено ако чувствата ни са издържали на изпитанията на времето, ще постигнем неземно щастие и хармония. И още едно изискване в годината на Плъха – не живейте сами за себе си, без значение дали сте срещнали половинката си, дали сте създали семейство и имате или очаквате деца.

В здравословно отношение сме стабилни, издръжливи и дори и ако имаме проблеми, те бързо ще отшумяват. Преумората през пролетта на 2020 година може да породи проблеми с нервната система, да сме раздразнителни, да страдаме от безсъние. През лятото е в наша полза да се пазим от претоварване с физически труд, за да избегнем травмите, които може да се превърнат в изнервящи ни хронични болежки.

Спазваме ли изискванията, които ни налага Плъхът, ще се радваме на сбъднатите си мечти, а доволството от изпълнените планове и постигнатите цели ще изпълва дните ни с житейска наслада.

Зодиакалните знаци в годината на Плъха

ОВЕНЪТ В ГОДИНАТА НА ПЛЪХА

Родените в Овен и в година на Плъха заради факта, че Плъхът е съчетан с огнен знак, са напористи и устремени към върха без оглед на средствата, но често си поставят нереални цели и вместо да са печеливши, се оказват губещи. Ако не допускат витаене в ирационалното, може да получат и повишение, а иначе уволнение.

Останалите представители на Овена през цялата година на Плъха са склонни да проявяват повече от заложената им и обичайна за тях агресия, когато искат да постигнат поставена цел, та дори и ако е невъзможна. Логичният завършек на поредната война е, че си печелят врагове и в работата, и у дома. Губят доверието на колегите си, а и на своите любими хора заради инатливото вкопчване в мечтана цел. При критика отговарят с яростни думи, че толкова работят, за да носят пари, а все са неразбрани. Необвързаните имат интересни запознанства, но през годината на Плъха тяхното величаво его и самомнение, че са по-велики и от егото си, отблъсква противоположния пол с риск да си останат вечните моми и ергени. Здравето им е нестабилно заради склонността към физическа саморазправа.

ТЕЛЕЦЪТ В ГОДИНАТА НА ПЛЪХА

Родените в Телец и в година на Плъха имат отличната възможност да получат всичко, което са си пожелали. Дори и фантастичните и за мнозина неизпълними мечти ще се сбъднат. И все пак е време да се откажат от някои свои лоши навици, от крайностите в поведението и да заживеят спокойно и в хармония със себе си и със света.

Останалите представители на Телеца са се подготвили да работят много в годината на Плъха, но не бива заради спокойствието и рутината, които тъй много обичат, да решат да се оставят на течението. През лятото, когато плановете на Телеца започват да дават плодове, от него се искат максимални усилия и действия, за да завърши всичко според неговите очаквания. В професионалния му живот успехът е с него и му обещава нов връх в кариерата. Ако си мечтае да натрупа пари за жилище или лека кола, нека е по-пестелив. Както винаги и през тази година ще скучае на светски и клубни събирания, с което брачната му половинка отказва да се съобрази. Внезапно бликнали чувства през лятото може да отклонят семейния Телец от правия път. Бъдете прозорливи, за да не се окажете обвързани с омайно същество, търсещо начин да ви провали, като преди това е изсмукало колкото е могло ваши блага за себе си.

БЛИЗНАЦИТЕ В ГОДИНАТА НА ПЛЪХА

Родените в Близнаци и в година на Плъха да очакват немалко изненади, предимно приятни. Въпреки това типично за тях ще мърморят и ще се жалват от злата Съдба, докато накрая осъзнаят, че стига да поискат, могат да извлекат полза за себе си и от неособено благоприятните неочакваности.

Останалите представители на Близнаци не бива да очакват, че всичко ще се случва съгласно техните планове, ако не бъдат гъвкави и не се колебаят да са директни с думите си, заради които си печелят неприятели. Да обмислят всичко, което казват, особено през пролетта, за да избегнат неприятностите, които сами са си сътворили. Втората половина на годината им обещава повече поводи за радост и им помага да положат началото на нещо ново. Есента ще им позволи да осъществят отдавна замислени планове в годината на Плъха, за които все не събираха смелост да започнат. От тях зависи да избегнат ненужните харчове и да се радват на материална стабилност. Семейните представители на знака са склонни да правят скандали с повод и без повод. Ако искат да съхранят брака си, да променят поведението си и да не изневеряват, за да мъстят. Ако се хранят правилно и не прекаляват с алкохола, здравето им е стабилно.

РАКЪТ В ГОДИНАТА НА ПЛЪХА

Родените в Рак и в година на Плъха практични и сдържани представители на знака са в стихията си. Няма да им е лесно да изберат на кое да дадат първенство – на семейството или на професията. Ще дават приоритет на едното или другото, равновесието ще липсва. Всеотдайни са и помагат на близките и приятелите си за техните проблеми.

Останалите представители на знака искат да достигнат върха на своите мечти през годината на Плъха и правят всичко възможно да ги запазят. Нека да са реални, а не невъзможни, за да избегнат душевните страдания за несбъднатите желания. През втората половина на годината са щастливи и успяващи, а Плъхът ще ги дари с още по-големи успехи и приходи заради проявената честност и непоколебимост. В края на годината толкова са преуморени от работа, срещи, участия в публични изяви, семейни сбирки и празненства, че изкушението да се скрият в черупката си, където никой не ги безпокои, е огромно. Несемейните имат шанса да срещнат половинката си, но само ако искат да се случи, защото мнозина ще си останат самотни заради убеждението, че семейство, дори и на партньорски начала е ненужен разход на време и пари. За да са здрави, ги съветвам да спортуват.

ЛЪВЪТ В ГОДИНАТА НА ПЛЪХА

Родените в Лъв и в година на Плъха започват 2020-а с положителни емоции, нови идеи и проекти. Огромният заряд от енергия, която са натрупали през миналата година, е причината да си поставят само постижими цели, но и да превръщат онези, които плашат околните, в постижими.

Останалите представители на Лъв са орисани в годината на Плъха да са натоварени с работа, на моменти отчаяно устремени към усамотяване, което е невъзможно. За известно време е в тяхна полза да изоставят материалните си стремежи и да се заемат с обичайните си рутинни задължения. Може да потърсят нова, по-добре платена и интересна работа или да открият нови съмишленици и партньори. Ако инвестират, да претеглят всички „за“ и „против“, преди да вземат крайно решение, защото не е изключено да допуснат грешка и вместо печалба да страдат от финансови загуби. Съветът ми е да забравят щедростта си, да не дават заеми, които няма да им бъдат върнати, за да не се окаже, че те самите се налага да търсят финансова помощ. В личния живот едни ще са безмерно щастливи, а други – решени на развод. Необвързаните може да създадат семейство. Здравето им е стабилно, но настинките са чест техен гост.

ДЕВАТА В ГОДИНАТА НА ПЛЪХА

Родените в Дева и в година на Плъха се радват на подкрепата на господаря на годината, но няма да им липсват изпитания, за да докажат пред себе си и пред света, че са далновидни, прозорливи и предпазливи, особено когато става дума за пари, които през тази година по-често от обичайното обсебват мислите им. Перфекционизмът им не винаги работи в тяхна полза и е възможно да им създаде проблеми в деловите отношения.

Останалите представители на Дева са длъжни да планират своята година на Плъха по месеци, седмици и дни, да не се втурват с главата напред, без да са преценили дали си струва и дали няма да се окажат пропаднали в пропаст без шанс някой да им подаде ръка. Да не разчитат на стара слава, да работят, ако искат да се изкачат на нов връх през лятото и да застанат на него стабилни, устремени към следващия. Да са внимателни с парите, с харчовете и пестенето, защото в желанието си да блеснат, прахосват – необичайно за тях действие, но не са застраховани от ненужни разходи и загуби. Преумората им вреди. От тях зависи да съхранят здравето си. В личния живот може да са щастливи, защото годината орисва и най-упоритите в самотата и претенциите си Деви да срещнат своята половинка или поне духовно близък партньор.

ВЕЗНИТЕ В ГОДИНАТА НА ПЛЪХА

Родените във Везни и в година на Плъха са сравнително спокойни за разлика от напрегнатата година на Глигана. Да планират годината си, за да вървят към поставените цели, без да се преуморяват и без да правят крачки встрани, губещи времето им в неосъществими начинания, само защото нещо е провокирало тяхното любопитство.

Останалите представители на Везни в годината на Плъха не бива да жертват заради нечии мечти и желания собствената си стабилност и авторитет, за да не се окажат притиснати в ъгъла от невъзможност да завършат задачите си и от опасността, ако не го сторят в рамките на определите срокове, да останат безработни. Нервното напрежение е огромно, но те имат качества, чрез които да го надмогнат и да преодолеят трудностите, но... да не забравят, че тяхното колебание и лутане между въпроси без отговор може да им попречи. Ще бъдат възнаградени от Плъха в неговата година, ако докажат, че са честни и не се изкушават да бутнат някого от заеманата позиция, за да застанат на неговото място. Здравето им изисква да засилят имунната си система. Семейните да не изневеряват, на което са склонни, за да си спестят не само семейни кризи, а и нежелана раздяла и развод. Необвързаните ще имат романтични срещи и изживявания, но типично за вродената им колебливост няма да са сигурни дали искат да създадат семейство, или без неговите отговорности им е по-добре.

СКОРПИОНЪТ В ГОДИНАТА НА ПЛЪХА

Родените в Скорпион и в година на Плъха не могат да надмогнат своя тежък характер, който им вреди, но това няма да им попречи да изживеят наситена с емоции и богата на събития година. В началото на годината не се очертават делови проблеми, но рискът да получат душевни рани в личния живот съществува, при това значим. Дали ще ги избегнат? С техния характер надали!

Останалите представители на Скорпион рискуват в годината на Плъха да попаднат в неподходящ трудов колектив или да си създадат сами проблеми в съществуващия и трудно да постигнат компромис в отношенията. За хармония и дума не може става. И ето, че през пролетните месеци, ако са били търпеливи, ще успеят да разчупят ледовете и да се сработят и с най-големите си отрицатели. Тогава ще направят и първите крачки към материална стабилизация. Ако сами са си господари и развиват собствен бизнес, няма да липсват тежки битки с техни конкуренти, но ако работят в нечие подчинение и началниците им подценяват техния принос, нямат работа там. Да търсят нова. Здравето ви изисква да си давате почивка и да се храните редовно, без преяждане. В личните ви отношения ври и кипи, защото искате да създадете семейство, но не успявате да осъзнаете какви качества търсите в бъдещата си половинка и прескачате от връзка във връзка с оправданието, че я търсите.

СТРЕЛЕЦЪТ В ГОДИНАТА НА ПЛЪХА

Родените в Стрелец и в година на Плъха са орисани на трудности в началото на годината, но ако проявят търпение и упорство, ще бъдат възнаградени във втората половина на годината в работата си и в личния си живот. Примирете се и изчакайте търпеливо светлината, която ще огрее широката магистрала към вашия успех.

Останалите представители на Стрелец, който отговаря на Плъха и на неговата година, са длъжни да потискат своята агресия, защото им вреди и не е начин да постигат целите си. От вас се иска да сте точни, принципни и дисциплинирани, за да постигнете желаните резултати и мечтаните върхове. На работното място покажете възможностите си и положителните си качества, но агресията не е едно от тях, а през цялата година сте й подвластни и в думите, и в делата си. Грижете се за здравето си, за да не провалите в немарливостта си заради рязка болка важна делова среща. Необвързаните е време да помислят за брак, ако връзката им е на повече от година. В личните отношения ще са щастливи, ако имат сериозна връзка от предишната година, за да узаконят брака си през 2020-а. Необвързаните да очакват романтични познанства през есента, които имат шанса да прераснат в сериозна връзка, но за брак да мислят през 2021 година.

КОЗИРОГЪТ В ГОДИНАТА НА ПЛЪХА

Родените в Козирог и в година на Плъха са упорити, търпеливи и настойчиви, но склонни да проявяват капризите си както на работното място, така в личния си живот, с което вредят на кариерата си и на отношенията, особено на деловите. И не само че вредят, а рискуват да провалят възможностите за отлични приходи, като съсипят и приключат работещи делови партньорства или предизвикат уволнението си.

Останалите представители на Козирог да очакват признание и уважение в годината на Плъха, въпреки че често попадат в необичайна за тях среда. Трудно, но успявате да се пригодите така, че да срещнете съмишленици, с които да работите и да печелите добре. В началото на годината решавате трудни за колегите ви проблеми почти в движение и сте любимци и на тях, и на вашите началници. Втората половина на годината е спокойна, постигате целите си и си поставяте новите. Дали ще сте финансово задоволени, зависи от вас самите. Ако имате намерения да смените работата си, сторете го през лятото. Здравето ви е лабилно, ако често изпадате в депресия, само защото не са ви похвалили за свършената работа. При семейните проблемите в брака са чести, защото работата им отнема голяма част от времето, а у дома ги очакват упреци, неизпълними искания и липса на хармония. Затова и често ще пътувате в командировка, където някои от вас ще се изкушават да търсят липсващата в дома им интимност.

ВОДОЛЕЯТ В ГОДИНАТА НА ПЛЪХА

Родените във Водолей и в година на Плъха са щастливци, защото постоянно са устремени към промени и осъществени планове, към постижими цели и достойни приходи от завършени задачи. Трудностите са предизвикателство за вас и не ви притесняват, но нервното напрежение няма да е малко и заради трудности у дома.

Съветвам представителите на Водолей, родени в другите знаци от източния зодиак, още от началото на годината на Плъха да са предпазливи и тактични, защото хора, които се опитат да им създават трудности, проблеми и да ги подтикват към конфликти, ги следват по петите, а те, вглъбени в своята работа, не забелязват капаните.

Разногласията са и с вашите колеги, и с ръководството, но компромисът може да се окаже невъзможен и случващото се да ви обиди до степен да напуснете работа. В професионално отношение може да се окажете в тупик, но не за дълго – скоро блясва ярка светлина и постигате повече от онова, което може би сте загубили.

Дори и ако ви уволнят, не бива да се притеснявате, защото това е край на липсващото признание и нова стълба, този път водеща към заслужения по-висок връх. За да сте стабилни финансово, не правете големи покупки поне до лятото. Здравето ви не позволява да преяждате и потушавате с алкохол проблемите си. В личния живот хармония не липсва и ви зарежда с енергия за работа.

РИБИТЕ В ГОДИНАТА НА ПЛЪХА

Родените в Риби и в година на Плъха са длъжни да постигнат равновесие с управителя на годината, като намерят начин да получат удължаване на сроковете за поставените им задачи и да не отстъпват от приходите, които са договорили. Успехът е с вас през първата половина на годината.

Останалите представители на Риби от началото на годината на Плъха са орисани на отлични възможности за кариерно израстване, финансова стабилизация, сключване на изгодни сделки и много познанства, предимно с хора на високи постове. Ех, как го обичате това! Приходите си влагайте в доходоносни проекти и не харчете безконтролно парите, които може неочаквано да ви потрябват накуп. Мислите предимно за пари и чувствата си подчинявате на тези мисли, но и работите до изнемога. През годината или няма да обръщате внимание на любимите си хора, или ще се обвържете в брак или интимна връзка заради материална изгода, което не обещава щастие. Здравето ви зависи от умението да избягвате конфликтите. Въпреки разправиите у дома в началото на годината с настъпването на пролетта и лятото те ще бъдат частично изгладени, което за някои от вас е достатъчно, а за други повод да мислят за извънбрачна връзка хем за разнообразие, хем да отмъстят на партньорите си.

Източник: https:pik.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.