Съдът взе решение за Лилана (Вижте какво ще се случи с нея)

https://mreja.bg/novini/sadat-vze-reshenie-za-lilana-vizhte-kakvo-shte-se-sluchi-s-neya/105646 Mreja.bg
Съдът взе решение за Лилана (Вижте какво ще се случи с нея)


Днес се гледа делото срещу Лилана


Специализираният наказателен съд гледа мярката на Лилана. Съдиите решиха тя да бъде освободена под домашен арест. 


Припомняме, че Лиляна Деянова, заедно с брат си Александър Деянов и съдружника си Мартин Димитрова, се сдоби с обвинение за участие в организирана престъпна група и за незаконно усвояване на средства от европроекти.   


Магистратите решиха да я освободят със система за електронно наблюдение. Но това решение не е окончателно.


Единствено ако Апелативният спецсъд потвърди по-леката мярка за неотклонение, любовницата на Васил Божков ще бъде освободена.


Преди старта на заседанието братът на певицата - Александър Деянов - Скилър се появи в съда. Той, че ще окаже пълна подкрепа на сестра си и на съдружника й.


"Те нищо не са направили, както и аз", заяви рапърът.


"През живота си една стотинка не съм откраднал", категоричен е той. Скилъра добави, че е готов да се върне в ареста, ако това се наложи.


Той припомни, че е направил опит да се предаде, но и до този момент не е потърсен за нищо.


"До момента нямам отговор каква е причината за всичко, защото документално и фактически всичко е наред. Надявам се всичко това възможно най-бързо да приключи", заяви братът на Лилана. 


Неговият защитник адвокатът му Николай Хаджигенов заяви, не е задържан, защото в делото няма доказателства срещу него, пише БЛИЦ.



0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.