Сачева скочи на Радев

https://mreja.bg/novini/sacheva-skochi-na-radev/107084 Mreja.bg
Сачева скочи на Радев


Сачева скочи на Радев


Сачева захапа Румен Радев. 


Тя заяви, че предстои тепърва да се види финалната част на плана и коментирането на бъдещи неслучили се събития не е нещо, с което би се занимавала.


"Има много възможности за наблюдатели. Публикуват се протоколи в интернет. Има заложени възможности за гражданско наблюдение и граждански контрол. Знам колко възможности има, за да защитиш изборния процес от манипулации", заяви още социалният министър.


Според нея хората, които предполагат, че ще загубят на изборите, търсят застраховки.


Тя добави, че парламентите винаги са били представителна извадка на хората, които са гласували.


Сачева е категорична, че дебат, който стартира 2 месеца преди изборите, цели да ги саботира, а не да ги направи по-честни.


Така министърът на труда и социалната политика коментира речта на президента Румен Радев, в която той обяви, че ще се кандидатира за втори мандат.


"Вчера коментира, че мерките за подкрепа на гражданите са неадекватни и едва ли не не са съобразени с него, а той никакви мерки не е предложил. Борисов обсъди мерките с президента и след това той реши да играе пак опозиционер. Той насажда червейчето на съмнението, което е противодържавно поведение. Не може постоянно да твърдиш, че всички институции са корумпирани", заяви още Сачева.


Тя е на мнение, че не е редно всяко решение да институциите да се подлага на съмнение.

Социалният министър припомни, че са запазени над 250 хиляди работни места. Тя припомни, че са запазени почти всички работни места в сферата на хотелиерството и туризма.


Сачева припомни още, че 40 000 семейства, чиито деца учат дистанционно, са получили подкрепа от държавата, пише БЛИЦ. 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.