С електропатрулки гонят престъпници в Царево и Лозенец (Снимки)

https://mreja.bg/novini/s-elektropatrulki-gonyat-prestapnici-v-carevo-i-lozenec-snimki/86565 Mreja.bg
С електропатрулки гонят престъпници в Царево и Лозенец (Снимки)


Полицията в Царево вече ще бди за сигурността на жителите в региона с два електромобила, осгурени от общината. Интересното е, че те не са хибриди, а изцяло на ток, което превръща морската община в иновативен модел за подражание, коментират от Областната дирекция на полицията.

Осигуряването на алтернативните партулки е част от  стратегия за развитие на екопрактики на територията на Община Царево. Във всяко от съставните селища ще бъдат монтирани електромобилни станции, като първата ще е пред полицейското управление в Царево. Двата електромобила ще обслужват Царево и Лозенец.

Днес колите бяха предадени от кмета  Георги Лапчев на началника на полицията в Царево гл. инспектор Красимир Киров, в присъствието на директора на ОДМВР Бургас ст. комисар Калоян Калоянов.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.