Психолози диагностицираха Кирил Петков с…

https://mreja.bg/novini/psiholozi-diagnosticiraha-kiril-petkov-s/109328 Mreja.bg
Психолози диагностицираха Кирил Петков с…


Само един човек бил в състояние да го укроти


Психолози поставиха диагноза на премиера Кирил Петков.



Неговите колеги от МС го описват като изключително импулсивна личност, на моменти дори бил прибързан. Като цяло е доста разсеян, невнимателен и хипер активен.



На всичкото отгоре им направило впечатление, че често пъти му липсва самоконтрол – когато се изнерви, проявява агресия. Сътрудниците му вече изнемогват, тъй като Кирил Петков работел предимно в късните вечерни часове и през нощта.



Родни психолози предполагат, че Кирил Петков страда от хиперактивност и Синдром на дефицит на внимание. Те стигнали до тези заключения чрез внимателно наблюдение на поведението му и начина, по който се изразява.



За никого не е тайна, че Кирил Петков говори с несвързани изречения. Освен това по време на говоренето му се забелязва неестествена превъзбуденост.


В социалните мрежи дори се появиха съмнения, че премиерът употребява забранени субстанции и именно те са виновни за поведението му.


Психолозите обаче са категорични, че ако приема нещо, то са медикаменти, които да контролират този му проблем.



Те посочват, че заболяването засяга между 3 и 5% от населението в световен мащаб. Характерните му черти са хиперактивност, неспособност човек да се концентрира и самоконтролира, както и силна импулсивност. Тази диагноза се среща двойно по-често при мъжете в сравнение с дамите.



Сътрудници на Кирил Петков дори разкриват, че понякога налита на бой, ако се изнерви. Единственият човек, който успява да го укроти, е дясната му ръка Лена Бориславова. Те обаче отказват да уточнят как точно го укротява тя.


Източник: pik.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.