Прокуратурата отново погна Васил Божков (Подробности и последни новини)

https://mreja.bg/novini/prokuraturata-otnovo-pogna-vasil-bozhkov-podrobnosti-i-posledni-novini/105590 Mreja.bg
Прокуратурата отново погна Васил Божков (Подробности и последни новини)


Тъмните облаци над Васил Божков скоро няма да се разсеят


Очевидно тъмните облаци над Васил Божков няма скоро да се разсеят. Специализираната прокуратура повдигна още обвинения на бизнесмена. Той е привлечен към наказателна отговорност и за други престъпления.


Хазартният бос се сдоби с обвиненият за ръководене на организирана престъпна група. Според обвинението, в нея са участвали и още три лица. 


Групата е била създадена с цел извършване на умишлени тежки криминални деяния, съобщават от Специализираната прокуратура, пише БЛИЦ.


Организираната престъпна група, която е била създадена през 2012 година, е действала на територията на страната ни.


Престъпното сдружение, в което е участвал Васил Божков, е било сформирано с цел извършване на планирани убийства, изнудвания и други тежки престъпления в страната.


Днес Специализираната прокуратура привлече като обвиняеми за ръководене на организирана престъпна група Васил Божков и още три лица, пише БЛИЦ.


Към настоящия момент бизнесменът се намира в Дубай. Все още не е ясно дали той ще бъде предаден на българските власти. 


Самият той напоследък често е активен в социалните мрежи с обвинения срещу държавата и правителството. 


Последното обвинение, което Васил Божков отправи към държавата, е свързано с иззетите от офиса и дома му артефакти. Той заяви, че не са транспортирани и съхранявани правилно и това ще доведе до тяхното унищожаване. 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.