Проф. Попов разкри защо нарочно биват оставяни повече хора да се заразят с COVID-19

https://mreja.bg/novini/prof-popov-razkri-zashto-narochno-bivat-ostavyani-poveche-hora-da-se-zarazyat-s-covid-19/109368 Mreja.bg
Проф. Попов разкри защо нарочно биват оставяни повече хора да се заразят с COVID-19


Наивно е да се вярва, че няма да има нови варианти


Проф. Георги Попов, който е експерт по инфекциозни болести направи скандално разкритие.


 


Той твърди, че напълно умишлено се оставят повече хора да попаднат под ударите на COVID-19.


 


Проф. Попов изрази съмнение по отношение на намалелия брой болни от коронавирус в световен мащаб. Той отбеляза, че нещата далеч не стоят по начина, по който изглеждат. Специалистът отбеляза в ефира на Bulgaria ON Air, че не може да се разчита, че тази информация е напълно вярна предвид факта, че вече не се водят толкова строги отчети на болните от COVID-19.


 


Факт е, че болните от коронавирус все още са много. Проф. Попов обаче посочи, че това пък помага за достигането на глобалния имунитет. Той припомни, че в началото на пандемията всички се стремяхме към това, но пък за сметка на това беше тема табу.


 


Експертът отбеляза, че всичко е под контрол само привидно. Той обаче изрази съмнението, че по-скоро съвсем умишлено се оставя по-лекият Омикрон да зарази колкото е възможно повече хора, за да може да се гарантира груповия имунитет.


Той е категоричен, че ако сме повярвали, че коронавирусът вече е отшумял и няма да ни сюрпризира с поредица от нови варианти, сме твърде наивни.


Източник: blitz.bg


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.