Проф. Герджиков хвърли нова бомба за участието му в президентските избори

https://mreja.bg/novini/prof-gerdzhikov-hvarli-nova-bomba-za-uchastieto-mu-v-prezidentskite-izbori/108493 Mreja.bg
Проф. Герджиков хвърли нова бомба за участието му в президентските избори


Амбицията му е да обедини българския народ


Ректорът на СУ „Св. Климент Охридски“ професор Анастас Герджиков хвърли нова бомба за участието му в президентската надпревара.


 


„Само след два дни ще отговоря на всички въпроси. Приех инициативен комитет да издигне моята кандидатура за президент“, това заяви професор Анастас Герджиков по време на откриването на учебната година в Софийския университет.


 


„Смятам, че мога да бъде полезен. Олицетворявам единството на нацията“, заяви той.


„Работил съм в редица сложни организации – мога да балансирам между интересните на хора с различни интереси, така че всички да се почувстват удовлетворени“, категоричен бе проф. Герджиков.

„Влизам в битката за президентския пост, защото политическото и социалното тяло е разпокъсано. Мисля, че мога да помогна за обединението на обществото и партиите“, поясни проф. Герджиков.


 


„Разбрах, че ГЕРБ са готови да ме подкрепят. Ще говоря и с останали партии.
Ще приема подкрепа от всички партии. Главната ми цел е да обединим всички партии и граждани“, подчерта проф. Герджиков.


 


Припомняме, че още в четвъртък стана ясно, че той ще получи подкрепата на ГЕРБ. Освен това се появи информация, че и други формации ще дадат гласа си за кандидатурата му.


 


„Амбицията ми е да обединя българския народ. Ако желанието ми бе да се сдобия с пост, то първо вече имам такъв пост и второ и преди пет години получих предложение за президентския пост“, допълни ректорът на СУ, пише blitz.bg.


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.