Приоритетите на ДПС – Ново начало за гарантиране сигурността на българските граждани представиха в Бургас кандидатите за народни представители на среща с граждани и НПО

Калин Стоянов посочи като главни приоритети справянето с войната по пътищата, разпространението на наркотици сред подрастващите, сигурност на всеки един български гражданин във всяко едно населено място

https://mreja.bg/novini/prioritetite-na-dps-novo-nachalo-za-garantirane-sigurnostta-na-balgarskite-grazhdani-predstaviha-v-burgas-kandidatite-za-narodni-predstaviteli-na-sreshta-s-grazhdani-i-npo-2/144696 Mreja.bg
Приоритетите на ДПС – Ново начало за гарантиране сигурността на българските граждани представиха в Бургас кандидатите за народни представители на среща с граждани и НПО

Калин Стоянов посочи като главни приоритети справянето с войната по пътищата, разпространението на наркотици сред подрастващите, сигурност на всеки един български гражданин във всяко едно населено място

Под наслов “Гарантиране сигурността на българските граждани” водачът на листата на ДПС-Ново начало за София област и втори в листата в Бургас Калин Стоянов проведе среща с граждани и представители на неправителствени организации в Бургас.

В срещата участваха и водачът на листите на ДПС-Ново начало в 25 МИР София и Пазарджик и зам.-председател на ДПС Искра Михайлова, Станислав Анастасов, зам.-председател на ДПС и водач на листата на ДПС - Ново начало в Пловдив, Хюсеин Хафъзов, водач на листата на ДПС - Ново начало в Сливен и водачът на бургаската листа на коалицията Исмаил Осман, кметове, общински съветници.

Калин Стоянов посочи като главни приоритети справянето с войната по пътищата, разпространението на наркотици сред подрастващите, сигурност на всеки един български гражданин във всяко едно населено място, опазване на границите от мигрантския натиск и продължаване на постигнатото по темата „Шенген“. Той напомни, че в неговия мандат на министър на МВР се случи реалното допускане на България в Шенгенското пространство по вода и въздух. По отношение на войната по пътищата Стоянов отбеляза, че би събрал всички майки и бащи на загинали деца пред адвокатите, които искат да отърват убийците зад волана. Според него убийство зад волана след употреба на алкохол и наркотици трябва да бъде квалифицирано като умишлено.

 

"Знам, че чувате много обещания, но както видяхме те остават на думи. Аз съм отделил 25 години от живота си на професията и имам експертизата в сферата на вътрешните работи и сигурността. Крайно време е в парламента да влязат хора с конкретен професионален опит. Аз съм човек, който когато поеме ангажимент го спазва до край.“ – каза още Калин Стоянов.

Калин Стоянов призова за активност на 27 октомври, а на колегите му от другите политически партии отговорност.  Според него единият вариант е да се продължи със спиралата от избори, вторият – да се върви отново назад и третият е да се  постави новото начало.

Искра Михайлова призова за обща отговорност  към бъдещето на България и заяви, че ДПС -Ново начало ще работи така, че България да просперира и всеки един регион да получи подкрепа за своето развитие.

Необходимо е да работим съвместно. Всички заедно. Трябва да работим комплексно. Когато говорим за пътна безопасност. Когато става дума за пътна безопасност да говорим за образованието и обучението. Когато става въпрос за превенция на риска да не отделяме климатичните промени като нещо отделно. Това, което се случва не е ангажимент само на държавните и местни власти. Това е гражданска отговорност на всички институции. Това е отговорност, която носим всички заедно. ДПС – Ново начало може и знае как да носи отговорност, подчерта Искра Михайлова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Източник: lupa.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.