Президентът бесен. Тихомир Василев е политически шмекер. Вън от “Български глас”.

https://mreja.bg/novini/prezidentat-besen-tihomir-vasilev-e-politicheski-shmeker-van-ot-balgarski-glas-5/55299 Mreja.bg
Президентът бесен. Тихомир Василев е политически шмекер. Вън от “Български глас”.

Президентът на България – Румен Радев е бесен на новоизлюпения политически шмекер, обиколил формациите на Мая Манолова, Настимир Ананиев и Васил Божков - Тихомир Василев.

През последните месеци името на Василев се завъртя в публичното пространство като председател на новата народна партия “Български глас”.

За жалост на наивните членове на партията, Василев се оказа повече от политически шмекер.

Скандалите след него никнат като гъби.Името му бе замесено в различни престъпления, за които дори има криминални регистрации.

Освен с организиране на протести срещу властта, Василев е познат на органите на МВР и като търговец на стоки менте. Затова, срещу родения в Обеля кардараш, се води и наказателно дело.

Тихомир лъгал, дори че е политолог, а справка в МОН показва, че единствената диплома на измамника е за шлосер-монтьор.

За жалост простотиите на новия политик не се изчерпват само с лъжите пред бъдещите му избиратели и членовете на партията му.


По места, шмекера се представял за човек на Румен Радев.

Президентът, разбира се, научил за похожденията на мургавелкото и решил да сложи точка на политическата му кариера.

Най-фрапантни били изявите на Василев в Пазарджик и близкото село Констандово.

Заедно с ромски босове, лидерът на “Български глас” организирал срещи с радикални ислямисти, близки до структурите на Кемил Рамадан, който преди време заплаши президента с убийство.


За президентските избори през 2016 г. под № 20 ЦИК вписа кандидатпрезидентската двойка на ПП „Балканска демократична лига" Кемил Рамадан (кандидат-президент) и Момчил Добрев (кандидат-вицепрезидент). На първи тур на изборите получава 6089 гласа, или 0,16%.


„Бизнесмен, собственик на автокъщи и автомивки "Маджестик", фондация "Мериям", "Хейло" ЕООД, "Лайт Клининг", "Маджестик Ауто", вилни селища "Маджестик Хаузес", международен сайт за аукционни стоки и е най - големият производител на пъстърва в Европа с производство над 50 млн. пъстърви на сезон“, така определя себе си радикалиста.


До президентството стигнала и оперативна информация от службите за сигурност за воаяжите на Василев и срещите, които провежда.

Изнервен от безчинствата на Кирчо и Кокорчо, Радев ударил здраво по масата и разпоредил Тихомир Василев да бъде занулен политически.

Остава да видим какви действия ще предприема Радев срещу поредния шарлатанин цапащ имиджа на президентската институция, за близък до която се представял Василев.

Източник: crimesbg.com

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.