Последни новини за бияча от Капана

https://mreja.bg/novini/posledni-novini-za-biyacha-ot-kapana/107800 Mreja.bg
Последни новини за бияча от Капана


Последни новини за бияча от Капана


Пловдивският районен съд реши съдбата на Ивайло Дадански (Пенов). Преди дни той нападна продавача на чорапи Митко. Биячът от Капана излиза от ареста под гаранция в размер на 5 000 лева, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на "Марица".


Според магистратите не са налични обстоятелства, които да налагат прилагането на най-тежката мярка, а именно "задържане под стража".


Биячът от Капана е семеен. Той е баща на 2 малки деца, има бизнес и няма опасност да се укрие.


В съда Дадански заяви, че има две деца, в събота едното има рожден ден и го чака да присъства на него.

"Общественото мнение влияе на прокуратурата. С правото не трябва да се спекулира", заяви обвиняемият на излизане от съда.


Той разказа, че отворил заведението в деня след случката. Заварил едно от момичетата, които работят там, да плаче. Видяла атаката срещу работодателя й и какво се пише в социалните мрежи и интернет.


Дадански каза, че записите от спречкването с Митко били предоставени и разпространени от хора, с които всекидневно пиел кафе.


"Съжалявам за постъпката си, че му разпилях чорапите в момент на афект. Посегнах към главата му и не съм го ударил. Не знам по какъв друг начин да определя задържането ми и искането за постоянно такива, освен като прекомерно. Няма да се почувствам престъпник, защото никога не съм бил такъв", категоричен ресторантьорът.


Той заяви още, че след случилото се е получил лични заплахи от хора, с които добре се познава.


 "Прокуратурата дълбоко греши", заяви още ресторантьорът, цитиран от БЛИЦ.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.