Поредна наглост на плажа! Нов гъзар с джип затъна в пясъка край Приморско

https://mreja.bg/novini/poredna-naglost-na-plazha-nov-gazar-s-dzhip-zatana-v-pyasaka-kray-primorsko/87181 Mreja.bg
Поредна наглост на плажа! Нов гъзар с джип затъна в пясъка край Приморско


Скъпарски Рейндж Роувър с временни номера буквално заора в пясъка на плажа пред Международния младежки център край Приморско.

За поредната наглост от страна на българските туристи сигнализираха очевидци, които са успели да заснемат колата. Белият джип, чиято пазарна цена за базов модел от 2015 г. към момента е 83 хил. долара или над 130 хил.лв., е паркиран невъзмутимо на пясъка, но изглежда собственикът му не е преценил възможностите на автомобила и де-факто возилото е заседнало на ивицата, пише "Флагман". 

В съседство, видно от снимката, са паркирани други автомобили. Те обаче се намират върху обособената за това територия. „Изглежда шофьорът е видял, че няма място и вместо да спре малко по-далеч, е решил да се направи на интересен, паркирайки върху пясъка. Явно обаче е надценил възможностите на паркетното джипче и това е резултатът”, коментира очевидецът. За последните 30 дни, това е поредният такъв случай на нахалство от страна на плажуващи.

Министърът на туризма Николина Ангелкова обяви, че за всеки, паркирал върху пясъчните ивици на българското Черноморие, е предвидена глоба. При първият по-сериозно отразен в медиите такъв случай, когато джип буквално влезе във водата, дори концесионерът на плажа получи глоба, задето го е пуснал да мине през бариерата.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.