Полицейският началник Стефан Банков разкри истината за случая "Калотина"!

https://mreja.bg/novini/policeyskiyat-nachalnik-stefan-bankov-razkri-istinata-za-sluchaya-kalotina/104945 Mreja.bg
Полицейският началник Стефан Банков разкри истината за случая "Калотина"!


Стефан Банков даде любопитно изявление, което внесе яснота по основни престъпления!

Шефът на вътрешната сигурност в МВР Стефан Банков разкри, че сигналите за арестите по случая "Калотина" са дошли от много хора, които са потърсили полицията недоволни от факта, че през Калотина не може да се премине безплатно, а се искат пари с цел облагодетелстване на определени лица. 

Стефан Банков обясни, че министерството наблюдава всички гранични пунктове – Русе, Капитан Андреево. Така са били командировани двама служители от Калотина за други пунктове. Техните заплати били от по 1000 лв., но всеки ден преминавали разстояние от 700 км. Така се виждало, че имат голям стремеж за работа.


Банков обърна внимание и на случая с корумпирания полицай Йордан Петков - Данчо Катаджията. Първоначално от МВР не можели да направят нищо, тъй като нямало достатъчно голям брой доказателства, но впоследствие Данчо се самозабравил.

Източник: https:pik.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.