Погребват двете жени от Благоевградско без близките им

https://mreja.bg/novini/pogrebvat-dvete-zheni-ot-blagoevgradsko-bez-blizkite-im/105232 Mreja.bg
Погребват двете жени от Благоевградско без близките им


Двете жени от Благоевградско ще бъдат погребани днес без близките им. Майката и дъщерята от село Горно Драглище, които починаха от ковид-19, ще бъдат погребани в родното им село, пише БЛИЦ, позовавайки се на struma.bg  Близките и роднините им нямат право да присъстват на погребението и да си вземат последно сбогом с тях.


Траурната церемония ще протече при строги мерки, които са съобразени с всички изисквания и разпоредби на здравните власти с цел ограничаване разпорстранението на заразата. На погребението ще присъства единствено свещеник, който ще извърши опелото и гробарите. Разходите се поемат изцяло от Община Разлог, пише БЛИЦ.


Двете жени, които са майка и дъщеря, починаха след влошаване на здравословното им състояние по време лечение на коронавирусна инфекция. И двете жени са страдали от астма. Възрастната жена, коятое на 76 години почина в събота вечерта. 53-годишната й дъщеря почина часове по-късно. Тя издъхна в неделя сутринта. В деня, в който майка й почина, загина и 55-годишен, който се лекуваше от коронавирус в благоевградската болница. Той е работил на лифта в Банско. 


В критично състояние остава мъж на 37 години с коронавирус, който е настанен за лечение в софийска болница. 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.