Плевенчанка, чиято майка издъхна от ковид, разтърси мрежата с разказа си

https://mreja.bg/novini/plevenchanka-chiyato-mayka-izdahna-ot-kovid-raztarsi-mrezhata-s-razkaza-si/108669 Mreja.bg
Плевенчанка, чиято майка издъхна от ковид, разтърси мрежата с разказа си


Плевенчанка, чиято майка издъхна от ковид, разтърси мрежата с разказа си


Жена от Плевен разтърси мрежата с разказа си. Майката на плевенчанката издъхнала от ковид. Покрай заболяването на родителката си жената се сблъскала с поредното неадекватно отношение от страна на лекари.


Майка й е била с множество заболявания, но въпреки това е чакала цели 6 часа в болницата, докато решат какво да правят с нея.Жената разказва, че приетите с коронавирус стоят и чакат с часове за консултация с пулмолог, което ги обрича на сигурна смърт.


Първоначално лекарите поскали лекарствата на жената. След като синът й ги донесъл, те му казали да ги задържи в себе си.


В продължение на 30 минути почернената жена чакала за информация пред гише с прозорче, зад което две служителки се смеели на висок глас. След като най-накрая благоволили да разговарят с жената й казали, че й правят изследванията, след като са й донесли лекарствата. Но всъщност лекарствата все още били в сина на болната.


Жената изразява респект единствено към лекаря в ковид отделението в кардиологията, който подробно й обяснил какво се случва. Въпреки усилията на лекарите, майка й издъхнала на следващия ден.


Но дори след трагедията, тя се сблъсква с нов проблем - изгубили са личната карта на майка й, след което следва разходка из институциите, пише БЛИЦ.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.