Пипнаха трима пияни зад волана за 24 часа в Търновско

https://mreja.bg/novini/pipnaha-trima-piyani-zad-volana-za-24-chasa-v-tarnovsko/88009 Mreja.bg
Пипнаха трима пияни зад волана
за 24 часа в Търновско


Трима водачи, употребили алкохол са установени за денонощие в областта, съобщи ОДМВР - Велико Търново. В 17,20 ч. в неделя в района на Присовски завои служители на Пътна полиция са извършили проверка на лек автомобил «Шкода», управляван от 64-годишен мъж от областния град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,25 промила. Той е отказал кръвна проба.

Същата вечер в 22,00 ч. при провеждане на специализирана полицейска операция в Елена е извършена проверка на лек автомобил «Опел», управляван от 30-годишен мъж от с. Младово. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,10 промила. Той също е отказал кръвна проба.

Същия ден по обяд в полицейското управление в П. Тръмбеш е получен сигнал за самокатастрофирал лек автомобил «Рено» в с. Павел. Изпратеният на мястото полицейски екип е установил, че водачът – 47-годишен мъж от с. Босилковци, е седнал зад волана, след употреба на алкохол. При проверка с техническо средство, апаратът е отчел 2,51 промила. Водачът е отказал кръвна проба. В хода на извършената проверка е изяснено, че возилото е с прекратена регистрация.

По трите случая са образувани бързи производства.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.