Петър Волгин със сензационна прогноза за изборите

https://mreja.bg/novini/petar-volgin-sas-senzacionna-prognoza-za-izborite/107593 Mreja.bg
Петър Волгин със сензационна прогноза за изборите


Петър Волгин със сензационна прогноза за изборите


Пред БНР Петър Волгин заяви, че напоследък различни политици и анализатори не спират да ни обясняват колко лош вариант са предсрочните избори, защото ще се проведат през лятото, избирателната активност ще е ниска и резултатите ще са същите.


Експертът е категоричен, че в настоящата ситуация няма по-нормален вариант освен предсрочните избори и това е станало ясно още на 4 април вечерта.


"Това, че някои хора едва сега схванаха този факт, си е за тяхна сметка. А най-нефелният аргумент срещу предсрочния вот е, че щял да повтори резултата от 4 април", заяви Волгин. Той добави, че политическата ситуация е изключително динамична, което пък води до промяна в нагласите на избирателите. 


Волгин добави, че най-важното е, че победителят ще бъде друг. Според него „Има такъв народ“ може да спечели изборите.


"Слави Трифонов постъпи много правилно, когато без излишно протакане върна мандата. Така спази основното си обещание към избирателите да не влиза в безпринципни договорки с големите партии. Естествено, някои действия на „Има такъв народ“ в парламента могат и трябва да бъдат критикувани", добави още Волгин.


Той изтъкна и още един много важен факт - „Има такъв народ“ е единствената партия, чиито депутати не са участвали в никаква власт.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.