Петър Велков е против отварянето на кръчмите!

https://mreja.bg/novini/petar-velkov-e-protiv-otvaryaneto-na-krachmite/107224 Mreja.bg
Петър Велков е против отварянето на кръчмите!


83-ти педагог почина, а 8 негови колеги от училището са в болница. Днес осиротя един клас от ОУ “Чудомир”- Казанлък. Отиде си тяхната любима начална учителка Евгения Граматикова. По информация на местните медии още осем нейни колеги от същото училище се намират в болницата. Това съобщи във фейсбук математикът и експертът по управление на кризи Петър Велков. 


Той алармира, че има болни ученици, на които обаче не им се правят тестове. Той е притеснен, че има отново нарастване на хората, които се нуждаят от лечение. 


"От различни кътчета на страна идват информация към мен за значителен брой паралелки с множество, а на места ½ , та дори и 2/3 отсъстващи деца с грипоподобни симптоми, но без да им се правят тестове…Последните дни отново месинджърът ми започва да се пълни от съобщения на болни приятели, познати и непознати, търсещи помощ и съдействия за лечения, тествания и какво да правят като цяло. А ние, ние се готвим да ходим на кръчма….масово…", пише още Велков. Източник: https:novini.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.