Пентагонът се подготвя за нещо страшно през септември

https://mreja.bg/novini/pentagonat-se-podgotvya-za-neshto-strashno-prez-septemvri/105997 Mreja.bg
Пентагонът се подготвя за нещо страшно през септември


Пентагонът вече се подготвя за падащия астероид


Канал Israeli News Live излъчи видео съобщение, в което се съобщава, че астероид с чудовищен размер много скоро ще падне на нашата планета. Висши служители, работещи в Пентагона, съобщават това.


От съобщението става ясно, че експертите знаят за предстоящия сблъсък. От 4 месеца те се подготвят за него. 


Публикуваната от НАСА новината за преминаването през Земята на облак от космически отломки сложи началото на тази информация.


Експертите припомнят, че по правило всички обекти обикновено биват привличени от Юпитер или други масивни тела. Но този път ситуацията е различна - всички планети са групирани в един регион спрямо Слънцето.


Първоначалните прогнози за падането на голямото тяло бяха за април. По последни данни на НАСА, сблъсъкът ще бъде през септември. Любопитното в случая е, че втората вълна на пандемията от коронавирус също се очаква през септември.


Оказа се, че прашна буря над Атлантическия океан е в резултат от паднал астероид,  а не от „пясък от Сахара“.


 News Live са изключително сериозен източник, който не си позволява разпространяването на фалшиви новини с цел нагнетяване на ситуацията.


Според статистиката на 23 април в близост до Земята има около 40 астероида.За данните през месец май бе посочено, че техният брой е около 9.


Подобни драстични промени са доказателство за едно -  очевидно НАСА премълчава важни данни за статистиката.



0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.