Пеевски с новина след заседанието на ПГ на ДПС (ВИДЕО)

Длъжни сме към избирателите си да вземем мнението на другите партии, посочи той

https://mreja.bg/novini/peevski-s-novina-sled-zasedanieto-na-pg-na-dps-video-3/137856 Mreja.bg
Пеевски с новина след заседанието на ПГ на ДПС (ВИДЕО)

Длъжни сме към избирателите си да вземем мнението на другите партии, посочи той

ДПС ще изпрати писма до останалите политически партии в парламента без „Възраждане” във връзка с втория мандат. 

 

Да изчакаме утре, да видим писмените отговори и ще ви кажем какво мислим, след като ни покани президентът, какво ще правим с втория мандат. Това заяви пред медиите след заседанието на Парламентарната група на ДПС лидерът на партията Делян Пеевски.

 

„Ние с тази проруска партия не работим. Дали сме срок до утре, края на деня, да видим какво ще ни отговорят.

От медиите видяхме, че няма желание за втория мандат. Длъжни сме към избирателите си да вземем мнението на другите партии, защото да правим сами втори мандат, да разиграваме държавата, да държим папки, без да може да има правителство, ДПС е сериозно отговорна партия и няма да си го позволи“, каза той.

 

На въпрос за това, че част от депутатите не са дошли на заседанието, той посочи, че е имало кворум, а  „решението е тяхно, избирателите са ни отредили да сме в парламента”, посочи той.

„Уставът е ясен - председател председателства партията. Тази тема не е нова. Това са вътрешни теми на ДПС, които ние си ги говорим”, коментира още Пеевски.

 

„Писмото, публикувано в кръга „Капитал”, е един компромат, който те ни спретнаха”, каза Пеевски по повод писмото, което циркулира от вчера в публичното пространство. 

Източник: blitz.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.