Партия Булгари е за електронно правителство и постоянно допитване до народа по важни въпроси

https://mreja.bg/novini/partiya-bulgari-e-za-elektronno-pravitelstvo-i-postoyanno-dopitvane-do-naroda-po-vazhni-vaprosi-2/145170 Mreja.bg
Партия Булгари е за електронно правителство и постоянно допитване до народа по важни въпроси

Наша основна цел е електронно управление първо на партия Булгари, после на България, за това са нужни три прости стъпки:

Стъпка едно – ЧЛЕНОВЕТЕ НА ПАРТИЯ БУЛГАРИ ЩЕ Я УПРАВЛЯВАТ ОНЛАЙН. Стартирахме създаването на инструмент – интернет платформа позволяваща на всичките ни членове да участват онлайн при изработката на политиките, взимането на решенията на партията и избора на лицата, които ще я представляват в Парламента и Изпълнителната власт. Пряка демокрация в действие!

Стъпка две – Дистанционно електронно гласуване. Абсурд е днес да можеш да плащаш с телефона си в магазина, а да не можеш да гласуваш с него или от вкъщи с компютъра с специфичен и защитен идентификационен номер, на избори и чести референдуми, по всички важни въпроси. По този начин ще осъществим пряка демокрация и народа ще определя своето бъдеще и така ще бъдат избегнати корупционни практики, защото тогава политиците ще изпълняват решенията от референдумите. Тогава политиците ще влязат в реалната си форма на народни представители и ще бъдат длъжни да се съгласяват със електронното гласуване и да приемат съответните закони според волята на народа.

 

Стъпка три – Изчистване на парламента от раковите метастази на всички политически партии, участвали до сега в управлението на държавата. Осъзнаваме, че това е процес на осъзнаване на Българският народ да гласува масово и за такива партии като Булгари, за да бъде избегнат корпоративния и купен вот. Не може да продължаваме да гласуваме за партии от статуквото и да очакваме, различен изход и че те биха направили нужните промени за благоденствие на народа.

 

Нужна е изцяло суверенна България

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление! Платена публикация.

 

ВИДЕО

https://www.youtube.com/watch?v=OJrGajZXql8

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.