Отмениха панаира "Карабаа" в Харманли

https://mreja.bg/novini/otmeniha-panaira-karabaa-v-harmanli/106229 Mreja.bg
Отмениха панаира "Карабаа" в Харманли


Традиционният харманлийски панаир "Карабаа" се отменя. Това е едно от решенията, които взе днес на заседание Общинският оперативен щаб, съобщават от местната администрация.


Масовото мероприятие и многобройните съпътстващи го прояви - народни борби, концерти и атракциони няма да се състоят заради очакваното струпване на хора.Народният празник всяка година събира местните жители и гости в началото на месец октомври.


Отменят се и всички масови културно-развлекателни и спортни мероприятия за периода на удъжаване на извънредната епидемиологична обстановка.


На заседанието са били приети и планове за действия с конкретни мерки и алгоритми за социалните институции от резидентен тип в Харманли - Дом за стари хора и Център за настаняване от семеен тип за деца с увреждания, допълват от общината.


Източник: https:novini.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.