“Откраднат живот” пак с разменените деца Алек Алексиев и Димо Алексиев

https://mreja.bg/novini/otkradnat-zhivot-pak-s-razmenenite-deca-alek-aleksiev-i-dimo-aleksiev/88257 Mreja.bg
“Откраднат живот” пак с разменените деца Алек Алексиев и Димо Алексиев


Осмият сезон на сериала ще е “Кръвни връзки”, ще влизат и нови герои

Осмият сезон на “Откраднат живот” ще върне зрителите там, откъдето започна историята в медицинския сериал - с размяната на две деца. И така в сериала ще се появят актьорите, които изиграха порасналите вече момчета - Алек Алексиев и Димо Алексиев. Техните персонажи - лекари в една и съща болница, научиха истината за произхода си и семействата си, но малко след това напуснаха сюжета - заминаха за чужбина.

Калин Генадиев (Димо Алексиев) се присъедини към “Лекари без граници”, докато Александър Василев (Алек Алексиев) реши да заживее в Лондон.

Сега отново ще има препратка към 1982 г. - когато двамата се появяват на бял свят и бащата на единия ги разменя. Но сюжетът ще покаже какви са били последиците от това и как тази съдбовна случка се отразява и на живота им днес. 

За това намеква и името на осмия сезон - “Кръвни връзки”. Акцентът в него ще са онези неразрушими отношения, които могат да бъдат по-силни от личния избор. “В новия сезон ще разгърнем идеята за кръвните връзки и как те управляват живота ни. Дори и да не ги припознаваме като основен фактор, рано или късно те се намесват в решенията ни. Това ще се случи и с голяма част от лекарите в “Света Анастасия” в ситуации с нови герои и сериозни дилеми, които ще променят досегашния ход на събитията”, разказа главният сценарист на сериала Христина Апостолова.

Снимките на осмия сезон започнаха в средата на юли, когато пред камерата застанаха Мартина Вачкова, Владо Пенев, Диана Димитрова, Наум Шопов-младши, Ралица Паскалева, Емил Марков, Гергана Стоянова, но никой не издава какво ще се случва с героите им.

“Минали са около три години от напускането на доктор Василев и със сигурност са настъпили промени. Преди заминаването той получи колосална информация, която преобърна живота му. Има интересна причина за завръщането ни с Калин (Димо Алексиев) - ще се появят поводи за изясняване и такива, които ще ни събират и разделят”, разказа Алек Алексиев за развоя в новия сезон.

“Откраднат живот” се връща наесен по Нова тв.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.