От "Пфайзер" съобщиха лоша новина за края на пандемията

https://mreja.bg/novini/ot-pfayzer-saobshtiha-losha-novina-za-kraya-na-pandemiyata/109145 Mreja.bg
От "Пфайзер" съобщиха лоша новина за края на пандемията


От "Пфайзер" съобщиха лоша новина за края на пандемията

Главният изпълнителен директор на "Пфайзер" Aлберт Бурла съобщи кога ще дойде краят на пандемията. Той разкри годината, в която тя ще приключи и всички ще се върнем към нормалния си начин на живот.


В ефира на френската телевизия „BFM TV“ той заяви, че скоро ще се върнем към нормалността. Но малко по-късно от компанията опровергаха казаното от него. Друг директор заяви, че това ще се случи не по-рано от 2024 г.


Бурла заяви, че благодарение на тестовете, ваксините и предстоящото хапче, ще продължим да живеем с вируса без да се натоварват здравните системи.


Но той не изключва вероятността от появата на нови мутации през следващите години.


Бурла е категоричен, че справянето с тази ситуация може да стане чрез постоянно повишаване на дозите или чрез създаване на нова ефективна ваксина, която ще обхване всички варианти. Той пое ангажимент това да се случи.


Той отправи предупреждение към антиваксърите, че ковид представлява риск не само за собствения им живот, но и този на обичаните от тях хора. 


Според Микаел Долстен, който е научен директор на компанията, прогнозира, че пандемията ще приключи през 2024 г. 


Той зависи, че всичко зависи от прогреса на заболяването, от ваксинацията и лечението в зони с преобладаваща част на неваксинирано население, пише БЛИЦ. 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.