От брифинга тази сутрин: Ново разхлабване на мерките - пускат големите заведения, индивидуалния спорт, падат КПП-та

https://mreja.bg/novini/ot-brifinga-tazi-sutrin-novo-razhlabvane-na-merkite-puskat-golemite-zavedeniya-individualniya-sport-padat-kpp-ta/105424 Mreja.bg
От брифинга тази сутрин: Ново разхлабване на мерките - пускат големите заведения, индивидуалния спорт, падат КПП-та


Автоинструкторите ще могат да работят от утре. Ще могат да се провеждат и изпити за издаване на шофьорски книжки. Разрешава се и индивидуалният спорт, както и работа на заведенията на открито.Това обяви премиерът Бойко Борисов на втори брифинг в Министерски съвет днес. КПП-тата на областните градове засега остават. Очаква се те да паднат на 6 май следобед, за да се втурнат хората да пътуват преди празника. За работата на заведенията ще се създаде специален закон - ще могат да работят заведенията на открито, както и тези, които са на голяма площ, за да има достатъчно дистанция между клиентите. Разбира се, всяко заведение ще трябва да мине специална проверка дали отговаря на нужните изисквания преди да бъде отворено.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.