Още една европейска страна свали ограниченията за българите

https://mreja.bg/novini/oshte-edna-evropeyska-strana-svali-ogranicheniyata-za-balgarite/107918 Mreja.bg
Още една европейска страна свали ограниченията за българите


Още една европейска страна свали ограниченията за българите


Още една страна отменя ограниченията за българите. Вече не се изисква представянето на каквито и да е диагностични тестове за COVID-19, сертификати за извършена ваксинация или документи за преболедуване на вируса за пристигащите в Испания българи, считано от 21 юни 2021 г.


На 27 юни предстои повторно разглеждане на списъка с рискови страни. По информация на българското посолство в Мадрид от днес България вече не попада в списъка с рискови страни, чиито граждани подлежат на допълнителни изисквания при влизане в Испания.


Извършването на санитарен контрол на всички международни пътници, влизащи в страната продължав. Той включва измерване на температурата и визуален контрол на общото състояние.


Попълването на Формуляра за санитарен контрол, публикуван на сайта на Министерство на здравеопазването на Испания на следния линк: https://spth.gob.es/, остава задължително. Задължително е и представяне на QR код, който се издава след попълването на формуляра.


При нужда от съдействие, българските граждани могат да се свържат с Посолството на Република България в Мадрид, припомня БЛИЦ.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.