Огромна опашка се изви пред мол във Варна!

https://mreja.bg/novini/ogromna-opashka-se-izvi-pred-mol-vav-varna/108626 Mreja.bg
Огромна опашка се изви пред мол във Варна!


Новата заповед на Кацаров забавя сериозно работата на търговските обекти!

Както вече стана ясно от днес представянето на зелени сертификати е задължително условие за достъп до работно място, мол, фитнес и др. Не закъсняха и засилените проверки за спазването на здравните мерки.

През изминалите дни властите отпуснаха гратисен период, за да могат обектите на закрито да се подготвят с пунктове за бързи тестове. Новите мерки вече са факт и това си личи от многото затворени фитнеси и ресторанти, както и от големите опашки от хора, чакащи да си направят тестове, за да отидат на работа или да влязат като клиенти.

Точно такава е и ситуацията пред един от големите молове във Варна. Читател на Varna24.bg ни изпрати снимка от главния вход на "Grand mall Varna".  На нея ясно личи огромната опашка от чакащи да влязат успешно в мола. Коментарът към снимката обяснява, че част от чакащите са работещи в търговския комплекс, а останалата клиенти.

Източник: https:www.varna24.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.