Обвиниха Ар Кели за склоняване на непълнолетна към проституция и в Минесота

https://mreja.bg/novini/obviniha-ar-keli-za-sklonyavane-na-nepalnoletna-kam-prostituciya-i-v-minesota/87339 Mreja.bg
Обвиниха Ар Кели за склоняване на непълнолетна към проституция и в Минесота


Минесота стана поредният щат след Ню Йорк и Илинойс, в който бяха повдигнати обвинения в сексуални деяния срещу ритъм енд блус певеца Ар Кели, съобщават световните агенции.

Петдесет и две годишният Кели е обвинен в Минесота в опит за склоняване към проституция и сексуален акт на 17-годишно момиче. Предполагаемият инцидент датира от 2001 г., информира БТА.

От прокуратурата съобщават, че Ар Кели е срещнал девойката на свой концерт в щата. Момичето е искало автограф от изпълнителя на хита "I Believe I Can Fly". Певецът е поканил девойката в хотелската си стая в Минеаполис и й предложил 200 долара, за да свали дрехите си и да танцува за него, след което я е ангажирал в сексуален акт, без да се стигне до полово сношение.

По многобройните обвинения, отправени му в щатите Ню Йорк и Илинойс, Ар Кели пледира невинен. Преди броени дни на певеца беше отказано освобождаване под гаранция в Ню Йорк, припомнят агенциите.

След поредното обвинение адвокатът на Ар Кели, Стив Грийнбърг, е написал в Туитър: "Дайте ми почивка. Случващото се е отвъд абсурда".

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.